Uitzending
Tijd voor MAX - Justine Marcella interviewde Prins Carlos

Justine Marcella interviewde Prins Carlos

Tijd voor MAX

24-1-2020

| 618 x bekeken | 0 reacties
6
Voormalig olympisch judoka Edith Bosch wordt coach van de TeamNL-crew bij de Olympische Zomerspelen dit jaar in Tokio. Hoe gaat ze dat aanpakken? En welke lessen uit haar eigen succesvolle carričre gaat ze overbrengen als coach?

Maandag 27 januari viert Prins Carlos de Bourbon de Parme zijn 50ste verjaardag. Voor die gelegenheid had Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella een openhartig interview met hem. Ze vertelt hoe dat ging.

Zondag 26 januari wordt tijdens de Nationale Holocaustherdenking in Amsterdam stilgestaan bij de verschrikkingen van Auschwitz en andere concentratiekampen. Onno Hoes is daarbij als bestuurslid van Nationaal Comité 4 en 5 mei. Maar ook om stil te staan bij de gevolgen van de holocaust voor zijn moeder. Zij moest onderduiken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij vertelt over haar oorlogsverleden.

Zanger Bert Heerink vertelt over het project Legendary Albums Live, waarmee hij samen met gitarist Jan Akkerman en de zangeressen van de Bombita’s beroemde popalbums uit het verleden integraal in het theater ten gehore brengen. Ditmaal gaat het om de Rolling Stones-klassieker Sticky Fingers, die 50 jaar geleden werd uitgebracht.

En in de keuken staat Meester Patissier Robčrt van Beckhoven!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Justine Marcella, Bert Heerink, Edith Bosch en Onno Hoes te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Justine Marcella interviewde Prins Carlos werd uitgezonden op vrijdag 24 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten