Uitzending
Tijd voor MAX - Strijkkwartet Dudok Quartet treedt op

Strijkkwartet Dudok Quartet treedt op

Tijd voor MAX

23-1-2020

| 138 x bekeken | 0 reacties
6
Het Internationaal Film Festival Rotterdam is van start gegaan. Filmregisseur Annette Apon vertelt over haar film 'Leonie, actrice en spion.' die op het Film Festival wordt getoond.

Schrijver en journalist Edwin Winkels schreef het boek De weg naar Covadonga, waarin hij aan de hand van portretten van Spaanse wielrenners de ziel van Spanje vangt.

Zaterdag 25 januari start Strijkkwartet BiŽnnale in Amsterdam, het grootste strijkkwartet-festival ter wereld. De kinderen van het Leerorkest gaan het festival openen, ze hebben hier hard voor getraind en laten nu horen hoe inmiddels klinkt!

Verder schuift Filemon Wesselink aan en vertelt over het 10e seizoen van Rambam.

Arjen staat in de keuken, die halverwege de strijd de Heel Holland Bakt-tent moest verlaten. Hij vertelt over de onvergetelijke ervaring en hij maakt iets lekkers!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Edwin Winkels en Filemon Wesselink te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Strijkkwartet Dudok Quartet treedt op werd uitgezonden op donderdag 23 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie