Uitzending
Tijd voor MAX - Bert Haandrikman volgt de sleuteloverdracht van het Songfestival

Bert Haandrikman volgt de sleuteloverdracht van het Songfestival

Tijd voor MAX

28-1-2020

| 478 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijfster Susan Smit vertelt over haar boek Tropenbruid. Een historische roman over een weermeisje dat droomt van een ander, grootser leven. Een prachtig verhaal over moed en verlangen.

Iedereen kent ‘Land van Maas en Waal’ en ‘Malle Babbe’ maar weinigen weten dat Lennaert Nijgh de tekst schreef voor deze hits. Josee Koning en Jim de Groot zingen in de voorstelling Testament hun favoriete teksten van Nijgh. Ze treden op!

Acteur Mike Weerts is te zien in de telefilm Hallali. Een film over de burgemeester van een kleine plaats die de strijd aanbindt met een lokale crimineel.

Tel Aviv, waar het Eurovisie Song Festival in 2019 werd gehouden, draagt de sleutel dinsdag 28 januari over aan Rotterdam. Radiopresentator en songfestivalliefhebber Bert Haandrikman volgt het voor ons op de voet.

Huisarts Ted van Essen vertelt alles wat we moeten weten over het coronavirus en Robèrt van Beckhoven staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jim de Groot, Mike Weerts en Susan Smit te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bert Haandrikman volgt de sleuteloverdracht van het Songfestival werd uitgezonden op dinsdag 28 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie