Uitzending
Tijd voor MAX - Kim-Lian van der Meij presenteert Mensenkennis

Kim-Lian van der Meij presenteert Mensenkennis

Tijd voor MAX

30-1-2020

| 411 x bekeken | 0 reacties
6
Kim-Lian van der Meij is de nieuwe presentatrice van het spelprogramma Mensenkennis. Mensenkennis wordt gespeeld met een 100-koppig publiek dat aan de hand van filmpjes vragen krijgt voorgelegd.

Actrice Saskia Temmink en journaliste Carolien Spaans vertellen over Saskia’s solovoorstelling Doet sneeuw pijn. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van Carolien. In Doet sneeuw pijn moet een vrouw verder met haar leven nadat haar partner bij een skiongeluk is omgekomen.

Op 14 februari is het 25 jaar geleden dat interviewer, toneelschrijver en radiomaker Ischa Meijer overleed. Journalist Gijs Groenteman schreef een boek over misschien wel de beste interviewer van Nederland. Met Gijs bespreken we Ischa’s betekenis.

In het programma Forever Young volgt Chris Zegers ambitieuze 80-plussers in hun dagelijks leven. Hij vertelt over dit nieuwe programma.

Het optreden is van Nol Havens en VOF de Kunst. In hun nieuwe theatershow Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan) brengen ze nieuwe liedjes, oude hits, meezingers én luisterliedjes. Uit dat ruime aanbod hebben ze iets heel moois geselecteerd!

In de keuken staat Aline. Zij moest deze week de Heel Holland Bakt-tent verlaten.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Kim-Lian van der Meij, Chris Zegers, Gijs Groenteman, Ischa Meijer, Nol Havens en Saskia Temmink te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Kim-Lian van der Meij presenteert Mensenkennis werd uitgezonden op donderdag 30 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie