Uitzending
Tijd voor MAX - Opwarmen voor de Koningsspelen

Opwarmen voor de Koningsspelen

Tijd voor MAX

22-1-2020

| 421 x bekeken | 0 reacties
6
Op 22 januari vindt in Hellevoetsluis de kick-off plaats van de Koningsspelen 2020, waarbij het startsein wordt gegeven voor de inschrijving en ook het thema van het sportfeest wordt bekendgemaakt. Initiatiefnemer van de Koningsspelen, voormalig toptennisser Richard Krajicek, zit aan tafel om ons alvast warm te maken.

Voorafgaand aan de Musical Awards van 22 januari, schakelen we met presentator Frits Sissing. Hoe is de sfeer in de zaal en achter de schermen?

Boswachter Mathiska Lont schuift aan. Ze vroeg zich af hoe het in de natuur is gesteld met genderbepaling en ging op onderzoek uit.

Singer-songwriter Yorick van Norden staat samen met collega Judy Blank in het theater met de voorstelling De Songs, de Mythe, waarin ze het oeuvre van Bob Dylan ten gehore brengen.

Yorick van Norden schuift aan en treedt op met één van Dylans klassiekers.

En in de keuken staat Sandra Ysbrandy!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frits Sissing, Richard Krajicek en Sandra Ysbrandy te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Opwarmen voor de Koningsspelen werd uitgezonden op woensdag 22 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie