Uitzending
Tijd voor MAX - Charly Luske brengt ode aan George Michael

Charly Luske brengt ode aan George Michael

Tijd voor MAX

31-1-2020

| 646 x bekeken | 0 reacties
6
Op 21 en 22 maart wordt in Rotterdam het ODE Popfestival gehouden. Tijdens deze eerste editie komen uit binnen- en buitenland bands en artiesten om een ode te brengen aan hun favoriete artiest. Charly Luske en Shirma Rouse vertellen aan welke artiest zij een tribute doen en samen treden ze op.

Hij zit in de finale van De Slimste Mens en hij staat in het theater met een wel heel bijzondere voorstelling. Genoeg om over te praten met Marc de Hond!

Tanja Gonggrijp (Nederlands ambassadeur in Sri Lanka) en Mette Gonggrijp (Ambassadeur vrouwenrechten en gendergelijkheid) vormen een uniek duo. Voor zover bekend had Nederland nog nooit eerder twee zussen die tegelijk actief waren als ambassadeur. Deze week zien de zussen elkaar voor het eerst sinds een halfjaar weer. Want ze zijn - net als alle andere ambassadeurs - aanwezig bij de ambassadeursconferentie.

Froukje de Both vertelt over het nieuwe platform Kees!, dat ze is gestart als tegengeluid voor onze perfecte maatschappij.

Sjors Fröhlich mag dit jaar de radioprijs Marconi Oeuvre Award in ontvangst nemen. Eind vorig jaar maakte Fröhlich een carrièreswitch en werd hij burgemeester in het Utrechtse Vijfheerenlanden. Hij kijkt terug op zijn radiocarrière.

En Mounir Toub staat in de keuken! Hij maakt onder andere heerlijke falafel.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Charly Luske, George Michael, Froukje de Both, Marc de Hond, Mounir Toub, Shirma Rouse en Sjors Fröhlich te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Charly Luske brengt ode aan George Michael werd uitgezonden op vrijdag 31 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie