Uitzending
Tijd voor MAX - Vamos! Feest!

Vamos! Feest!

Tijd voor MAX

2-10-2017

| 502 x bekeken | 0 reacties
5
Ans Markus, Janny van der Heijden en Vamos. Ans Markus zit nu zo’n 40 jaar in het kunstenaarsvak. In museum Jan van de Togt in Amstelveen komt een overzichtstentoonstelling van haar werk. Hoe maak je één tentoonstelling van 40 jaar kunstenaarschap? Ze legt het uit aan onze tafel.

Verder: Janny van de Heijden komt zoals elke maandag praten over Heel Holland Bakt. Het was de dag ervoor feest bij het bakprogramma, in de vijfde aflevering van het seizoen werd stilgestaan bij het vijfjarig jubileum. Met Janny blikken we terug op de hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar. En ze gaat ook voor ons koken, in de keuken maakt ze een ratatouille waar we drie dagen mee vooruit kunnen.

En veel mensen kennen het gevoel van 'ik laat de boel de boel en begin een restaurantje in een warm land'. 'Vamos' is een nieuwe Nederlandse musical waarin drie vrouwen dat ook daadwerkelijk doen. Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon, Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon spelen de hoofdrollen en schuiven aan om te vertellen over de musical.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ans Markus, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon, Johnny Kraaijkamp jr., Lenette van Dongen en Soy Kroon te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Vamos! Feest! werd uitgezonden op maandag 2 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie