Uitzending
Tijd voor MAX - Het verhaal van Cas

Het verhaal van Cas

Tijd voor MAX

24-1-2019

| 434 x bekeken | 0 reacties
6
Ook deze week moest weer een thuisbakker de tent van Heel Holland Bakt verlaten. Dit keer was het de populaire Cas. Zijn circustaart maakte de jury niet blij genoeg, daarom moesten hij en zijn tolk Wieke de tent verlaten. Hij komt langs en doet zijn verhaal.

Het Nationaal Theaterweekend wordt voor de vierde keer georganiseerd, dat betekent dat er tot en met 27 januari in het hele land in meer dan tachtig theaters allerlei verrassende voorstellingen en ook een heleboel gratis activiteiten plaatsvinden. Zo kun je bijvoorbeeld voor één keer slapen in een theater of ontbijten in de artiestenfoyer. Acteur en zanger Tommie Christiaan en schrijfster Mel Wallis de Vries zijn dit jaar de ambassadeurs van het Nationaal Theaterweekend en vertellen in onze studio wat er allemaal nog meer te beleven valt.

Verder een optreden van zanger Dave Vermeulen die samen met zijn band Voltage door de theaters toert met 'Tribute: Tom Petty And The Heartbreakers', een muzikaal eerbetoon aan de vorig jaar overleden muzikant en singer-songwriter Tom Petty.

En ruim 65 miljoen jaar geleden stierven de dinosaurussen uit maar in Amsterdam lijken ze dit weekend springlevend. In Ziggo Dome is voor het allerlaatst de show 'Walking With Dinosaurs' te zien. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrere vertelt over de realistische dinovoorstelling.

Schrijfster Fleur van der Bij is ook te gast. Ze schreef een boek over het verkeersongeluk waarbij haar zus Ylse op 12-jarige leeftijd overleed. Fleur was toen 15 jaar. De schrijfster deelt met ons waarom zit dit boek heeft gemaakt.

Met kunstschaatslegende Joan Haanappel hebben we het over het EK kunstschaatsen dat in Minsk wordt georganiseerd. Haar stichting, de Joan Haanappel Stichting Kunstrijden Nederland, ondersteunt onder andere de Nederlandse deelnemers Kyara van Tiel en Thomas Kennes. Maar ook ander talent wordt door de stichting opgeleid. Joan vertelt hoe de 2 Nederlanders er na de eerste 2 dagen voorstaan en over haar rol in de ontwikkeling van de 2 talenten?

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anna Gimbrere, Joan Haanappel en Tommie Christiaan te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het verhaal van Cas werd uitgezonden op donderdag 24 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie