Uitzending
Tijd voor MAX - Geen enkel kind mag vergeten worden

Geen enkel kind mag vergeten worden

Tijd voor MAX

29-1-2019

| 560 x bekeken | 0 reacties
7
Het is precies 15 jaar geleden dat actrice Guusje Nederhorst overleed. Haar Guusje Nederhorst Foundation is inmiddels omgedoopt in Stichting Het Vergeten Kind, maar het is niet toevallig dat de Week van Het Vergeten Kind elk jaar op Guusjes sterfdag van start gaat. Actrice Angela Schijf is ambassadeur van Stichting Het Vergeten Kind en legt uit waarom deze week zo belangrijk is.

Theaterrecensent Patrick van den Hanenberg schreef de biografie 'Het leven heeft geen zin, maar ik wel' over de in 2013 overleden Maarten van Roozendaal. Bij ons vertelt Patrick wat de componist, tekstschrijver en chansonnier zo bijzonder maakte.

Verder een gesprek met zanger Kenny B. die in 2015 definitief doorbrak met zijn nummer 1-hit 'Parijs'. Kenny’s nieuwste album 'Hoe dan ook' is net uit en binnenkort start zijn voorjaarstournee. Genoeg om over te praten dus en samen met zijn band treedt hij ook voor ons op.

Ook te gast: onze vaste huisarts Ted van Essen. Met hem hebben we het over diverticulitis. En Janny van der Heijden staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Angela Schijf en Maarten Van Roozendaal te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Geen enkel kind mag vergeten worden werd uitgezonden op dinsdag 29 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie