Uitzending
Tijd voor MAX - Brexit, Rembrandt, eenden, Heel Holland Bakt en meer!

Brexit, Rembrandt, eenden, Heel Holland Bakt en meer!

Tijd voor MAX

30-1-2019

| 612 x bekeken | 0 reacties
6
Politiek commentator Kees Boonman is bij ons te gast om ons bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen rond de Brexit. En we hebben het natuurlijk ook over de spanningen tussen de Nederlandse coalitiepartijen rond het kinderpardon.

En 2019 is uitgeroepen tot het Rembrandtjaar, daarom is vorige week de serie 'Project Rembrandt' van start gegaan. Een programmaserie gepresenteerd door NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen, waarin de kijker niet alleen meer te weten komt over onze beroemdste kunstschilder, maar waarin gepassioneerde schildertalenten proberen om zich als ware leerlingen van Rembrandt alle technieken van het oude schildersambacht eigen te maken. Annechien is bij ons te gast samen met kunstenares Iris Frederix die de kandidaten in deze afvalrace coacht.

Ook schrijfster Marion Pauw zit aan tafel. vorige week verscheen haar nieuwe psychologische roman 'De Experimenten' en daar valt genoeg over te vertellen.

Verder een gesprek met de Nederlandse ambassadeur in Maleisië, Karin Mössenlechner. Ter gelegenheid van de jaarlijkse ambassadeursconferentie is zij even in ons land en dat is een mooie aanleiding om bij ons langs te komen.

Met André Donker hebben we het over eenden. Onze boswachter legt uit hoe het komt dat ze zo goed kunnen lopen op ijs.

En Hanneke, die vlak voor de finale de tent moest verlaten, vertelt over haar Heel Holland Bakt-avontuur.

Tenslotte een optreden van The Rocket Man – A Tribute To Sir Elton John, waarin de Britse zanger en entertainer Jimmy Love in de huid kruipt van wereldster Elton John en samen met zijn band één van diens klassiekers ten gehore brengt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Annechien Steenhuizen, Elton John, Iris Frederix, Kees Boonman en Marion Pauw te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Brexit, Rembrandt, eenden, Heel Holland Bakt en meer! werd uitgezonden op woensdag 30 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie