Uitzending
Tijd voor MAX - De carrière van de Acteur des Vaderlands

De carričre van de Acteur des Vaderlands

Tijd voor MAX

25-1-2019

| 1120 x bekeken | 0 reacties
6
Acteur Paul van Gorcum is uitgeroepen tot de allereerste Acteur des Vaderlands en wordt zondag 27 januari officieel gehuldigd. We kijken samen met hem terug op zijn omvangrijke carričre.

Meldpunt, het consumentenprogramma van MAX, keert terug. In een nieuwe studio en met een nieuwe format, maar nog steeds met het vertrouwde gezicht van presentatrice Elles de Bruin. Wat zijn de onderwerpen in de eerste uitzending? Bij ons licht Elles alvast een tipje van de sluier op.

Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen, bekend van haar rollen in musicals als Aďda en The Lion King, is ook te gast. Vanaf 1 februari gaat ze het theater in met een hommage aan de in 2012 overleden Amerikaanse discolegende Donna Summer, Thank God it’s Donna. Carolina vertelt wat haar zo fascineerde aan de Queen of Disco en natuurlijk laat ze samen met haar band een Summer-klassieker horen.

Met apendeskundige Patrick van Veen bespreken we het laatste apennieuws en hebben we het over de problemen rond dierenhandel.

Verder: Robčrt van Beckhoven vertelt wat de kandidaten van Heel Holland Bakt te wachten staat in de halve finale, die zondag wordt uitgezonden.

En moeder en dochter Marita en Alma Mathijsen hebben een nieuwtje voor ons.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carolina Dijkhuizen, Elles de Bruin en Paul van Gorcum te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De carričre van de Acteur des Vaderlands werd uitgezonden op vrijdag 25 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Acteur Paul van Gorcum is uitgeroepen tot de allereerste Acteur des Vaderlands en wordt zondag 27 januari officieel gehuldigd. We kijken samen met hem terug op zijn omvangrijke carrière. Meldpunt, het…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten