Uitzending
Tijd voor MAX - De eerste afvallers van HHB

De eerste afvallers van HHB

Tijd voor MAX

16-12-2019

| 276 x bekeken | 0 reacties
6
De strijd om de beste thuisbakker van Nederland van 2019-2020 is van start. Alle afvallers uit de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Die dan weliswaar geen kans meer maken op de titel, maar wel een bijzondere ervaring achter de rug hebben.

Wetenschappelijk tijdschrift New Scientist organiseert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Internationale Astronomische Unie in Leiden het Gala van de Sterrenkunde. Waar de top van de Nederlandse astronomie acte de présence zal geven en waar wordt vooruitgekeken naar de grote openstaande vragen in de sterrenkunde. Iemand die zeker niet op het gala mag ontbreken is de vader van het Nederlandse ruimteonderzoek, professor Kees de Jager. De hoogbejaarde wetenschapper vertelt over de verschillende terreinen waarop hij baanbrekend onderzoek heeft gedaan. Ook de hoofdredacteur van New Scientist, Jim Jansen.

Op 27 december zendt Omroep MAX de film Oude liefde uit, waarin Beppie Melissen de hoofdrol speelt. En natuurlijk vierde zij dit jaar ook triomfen met de film Kapsalon Romy.

Verder een gesprek met The Voice of Holland 2019-winnaar Dennis van Aarssen. Pasgeleden verscheen zijn debuutalbum Forever you én hij trekt door het land met zijn theatertour Start spreading the news. Genoeg om over te praten, en natuurlijk zingt hij ook de sterren van de hemel.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Beppie Melissen te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De eerste afvallers van HHB werd uitgezonden op maandag 16 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie