Uitzending
Tijd voor MAX - Paul Rem doet een boekje open

Paul Rem doet een boekje open

Tijd voor MAX

17-12-2019

| 187 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijver en stand-upcomedian Raoul Heertje over de 8-delige serie Het IsraŽl van Heertje en Bromet. Raoul Heertje en televisiemaker Frans Bromet voelen vanwege hun Joodse achtergrond een onverbrekelijke band met IsraŽl, maar hebben ook kritiek op de politiek die het land bedrijft. Heertje woonde als student in IsraŽl maar raakte daar teleurgesteld in wat hij ooit zag als het beloofde land. In de serie keert hij samen met Frans Bromet terug om uit te zoeken hoe IsraŽl er heden ten dage voorstaat.

Ook presentatrice ťn groot muziekkenner Margriet Vroomans schuift aan; zij verzorgt op 1 januari het commentaar bij het NOS Nieuwjaarsconcert vanuit Wenen, en neemt daarmee het stokje over van Edwin Rutten. Hoe eervol vindt zij dat?

Conservator van Paleis Het Loo Paul Rem doet een boekje open over de koninklijke kerstkaarten die tekenaar en kunstschilder Rien Poortvliet decennialang ontwierp en voorzien van een persoonlijke wens opstuurde naar de koninklijke familie. Al deze kerstschilderijtjes zijn op dit moment te bewonderen in het Stedelijk Museum Schiedam, de woonplaats van wijlen Rien Poortvliet.

In de keuken oud-Heel Holland Bakt-kandidaat Francis Kuijk. En het opreden is van jazzvirtuoos Michael Varekamp samen met zangeres Esther Hart. Zij brengen het nummer Sleigh ride.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Edwin Rutten, Esther Hart, Margriet Vroomans en Raoul Heertje te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Paul Rem doet een boekje open werd uitgezonden op dinsdag 17 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie