Uitzending
Tijd voor MAX - Afscheid van paard Zenith

Afscheid van paard Zenith

Tijd voor MAX

14-3-2019

| 748 x bekeken | 0 reacties
6
Springruiter Jeroen Dubbeldam is te gast. Deze week zijn in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch The Dutch Masters, één van de topevenementen in de paardensport. Jeroen neemt daar tijdens een bijzondere ceremonie afscheid van zijn paard Zenith, de vijftienjarige ruin met wie hij zowel Europees- als wereldkampioen werd. Bij ons vertelt hij wat Zenith voor hem betekent.

Ook te gast: schrijfster en journalist Annemarie Haverkamp. Annemarie publiceerde jarenlang een serie indrukwekkende columns over het dagelijks leven met haar zwaar gehandicapte zoon Job. Nu verschijnt haar fictiedebuut 'De achtste dag'.

Dan: vanaf komende zaterdag 16 maart zendt MAX het gloednieuwe programma 'Wat een verhaal' uit, waarin waargebeurde verhalen worden verteld die haast te bizar zijn om te geloven. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde filmversie tot leven. Wat een verhaal wordt gepresenteerd door André van Duin en Anne-Marie Jung, zij zitten aan tafel om alvast een tipje van de sluier op te lichten.

In de keuken Isabel Boerdam, foodblogger en initiatiefnemer van de Week zonder Vlees.

En Peter Brusse is door de Brexit in de geschiedenis van Engeland gedoken. Hij wil aantonen dat Nederland en Engeland met elkaar verbonden zijn. In onze studio geeft hij voorbeelden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren André van Duin, Anne-Marie Jung, Jeroen Dubbeldam en Peter Brusse te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Afscheid van paard Zenith werd uitgezonden op donderdag 14 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Springruiter Jeroen Dubbeldam is te gast. Deze week zijn in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch The Dutch Masters, één van de topevenementen in de paardensport. Jeroen neemt daar tijdens een bijzondere ceremonie…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten