Uitzending
Tijd voor MAX - Primeur van René Froger en Samantha Steenwijk

Primeur van René Froger en Samantha Steenwijk

Tijd voor MAX

12-3-2019

| 606 x bekeken | 0 reacties
7
Bij ons aan tafel vertellen acteurs Ferry Doedens en William Spaaij over de nieuwe musical 'Stil in mij' waaraan ze beiden meewerken. Ferry als lid van de cast en William ditmaal als regisseur. Stil in mij gaat over twintigers die elkaar op de middelbare school hebben leren kennen en elkaar enkele jaren later weer tegenkomen. Hoe gaan ze om met vriendschap, toekomstverwachtingen en teleurstellingen, vooral wanneer blijkt dat één van het groepje inmiddels is overleden?

Verder: dit jaar bestaat de KLM precies 100 jaar. Thrillerschrijver Ron Wunderink werkte 43 jaar bij de luchtvaartmaatschappij en maakte 8 van de 12 president-directeuren van nabij mee. Over 100 jaar KLM schreef hij het boek 'Met KLM de wereld rond' en geeft bij ons een inkijkje in het reilen en zeilen van de koninklijke.

Journaliste Angela Wals ontdekte dat haar inmiddels succesvolle vriend ooit deel uitmaakte van een jeugdbende. Ze deed onderzoek naar zijn verleden en schreef er 'De jongen die wilde mislukken' over, haar literaire debuut.

In de keuken topkok Antoine Hermans. Hij is net terug van een culinaire reis door Japan en vertelt wat hij heeft meegemaakt.

En tenslotte een bijzonder optreden: René Froger en The Voice of Holland-deelneemster Samantha Steenwijk hebben een duet opgenomen en dat laten ze bij ons horen. Een primeur!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren René Froger, Ferry Doedens en William Spaaij te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Primeur van René Froger en Samantha Steenwijk werd uitgezonden op dinsdag 12 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie