Uitzending
Tijd voor MAX - Een heftig liefdesverhaal in Casablanca

Een heftig liefdesverhaal in Casablanca

Tijd voor MAX

8-3-2019

| 421 x bekeken | 0 reacties
6
Actrice Jamie Grant en acteur Stefan Rokebrand schitteren in het muziektheaterstuk Casablanca, gebaseerd op de legendarische gelijknamige film maar nu vertaald naar een actuele setting. Ze vertellen erover en de volledige cast van de voorstelling treedt voor ons op.

Verslaggeefster Marieke de Vries was sinds 2012 correspondente voor de NOS in China, maar vanaf 1 april zal zij gestationeerd zijn in de Verenigde Staten. Ze vertelt hoe ze zich voorbereidt op haar nieuwe werkplek.

NOS verslaggever Louis Dekker vertrekt dit weekend naar Australië, waar een week later de aftrap is van een nieuw seizoen van de Grand Prix Formule 1.

Reisjournalist Bas van Oort fietste 5000 kilometer door de Verenigde Staten van Washington DC naar Seattle. Hij vertelt over dit bijzondere avontuur.

Trendwatcher Lieke Lamb is er om ons op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied.

In de keuken vandaag Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Jamie Grant te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een heftig liefdesverhaal in Casablanca werd uitgezonden op vrijdag 8 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie