Uitzending
Tijd voor MAX - Het ware verhaal van Rowwen Hèze

Het ware verhaal van Rowwen Hze

Tijd voor MAX

11-3-2019

| 483 x bekeken | 0 reacties
6
We ontvangen Jan Philipsen, ex-bassist van de band Rowwen Hze. Hij ging op zoek naar het ware verhaal achter de naamgever van deze Limburgse band, de raadselachtige kluizenaar Christiaan Hesen oftewel Rowwen Hze die zich ophield aan de rand van het Peeldorpje America. Over deze zoektocht schreef hij de roman 'Icoon'.

Ook aan tafel schrijfster Esther Verhoef, haar nieuwste boek 'Facade' verschijnt deze week en haar thriller 'Lieve Mama', waarmee ze een Gouden Strop in de wacht sleepte, wordt verfilmd. Genoeg om over te praten dus.

En over Limburg en muziek gesproken: de organisator van Pinkpop, Jan Smeets, is te gast. Deze week vindt de perspresentatie van Pinkpop plaats en daar blikken we met hem alvast op vooruit.

Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij over de perikelen rond de Brexit.

In de keuken vandaag Janny van der Heijden. Ze besteedt aandacht aan de Week zonder Vlees die vandaag van start gaat.

En tenslotte een gesprek met en een optreden van muzikant Danny Vera die bekend staat om zijn Americana-nummers. Hij is net begonnen met zijn nieuwe theatertournee 'Pressure makes diamonds' en daaruit brengt hij zijn laatste single 'Pompadour Hippie'.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Esther Verhoef, Jan Philipsen, Jan Smeets en Kees Boonman te gast. Janny van der Heijden, Robrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het ware verhaal van Rowwen Hze werd uitgezonden op maandag 11 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie