Uitzending
Tijd voor MAX - Toine van Peperstraten op weg naar de Special Olympics

Toine van Peperstraten op weg naar de Special Olympics

Tijd voor MAX

19-3-2019

| 957 x bekeken | 0 reacties
6
Sportpresentator Toine van Peperstraten is te gast. hij is ambassadeur van de Special Olympics World Summer Games die op dit moment plaatsvinden in de Verenigde Arabische Emiraten en vertrekt daarom direct na de uitzending naar Abu Dhabi, maar hij heeft nog even tijd voor ons. Wat verwacht hij van de prestaties van de Nederlandse deelnemers?

Dan: politiek verslaggever Marleen de Rooy volgt voor de NOS de ontwikkelingen rond de verkiezingen voor de Provinciale Staten op de voet. Ze praat ons bij.

Verder een gesprek met de Nederlandse troubadour Lucky Fonz III. 'Multimens', zijn zevende album, is uit en datzelfde geldt voor zijn allernieuwste single: App me. En die laatste laat hij horen!

Janny van der Heijden staat in de keuken en kook weer voor minder dan 2,50 euro per persoon.

Tot slot: de zusjes Natasja en MariŽlle Lucas groeiden op in een evangelische geloofsgemeenschap: de City Life Church. Naarmate ze ouder werden kunnen ze zich steeds minder vinden in de strenge regels van de kerk. Daarover schreven ze een boek.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Toine van Peperstraten en Lucky Fonz III te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Toine van Peperstraten op weg naar de Special Olympics werd uitgezonden op dinsdag 19 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten