Uitzending
Tijd voor MAX - Opwarmen voor de Boekenweek

Opwarmen voor de Boekenweek

Tijd voor MAX

22-3-2019

| 606 x bekeken | 0 reacties
6
De Boekenweek begint komend weekend en auteur Murat Isik, bekend van de roman 'Wees onzichtbaar' waarvoor hij de Libris Literatuur Prijs 2018 én de Inktaap 2019 ontving, heeft dit jaar het Boekenweekessay geschreven: 'Mijn moeders strijd'. Murat Isik is te gast om te vertellen over de emancipatiestrijd van zijn moeder Aynur.

Tijs van den Brink schuift ook aan. Het twaalfde seizoen van zijn programma 'Adieu God?' gaat komende zondag van start en de presentator vertelt wat we kunnen verwachten.

En we kennen Esmée de la Bretonière als fotomodel en actrice, maar ze debuteert nu ook als chansonnière. Onlangs bracht ze een EP uit en 'Frederic', de single daarvan zingt ze live in onze studio.

In de keuken topkok Sandra Ysbrandy. Nu de lente weer begonnen is, verklaart ze het aspergeseizoen voor geopend met een heerlijk gerecht waarin het witte goud een hoofdrol speelt.

Met politiek commentator Kees Boonman blikken we terug op de Provinciale Statenverkiezingen. Wie zijn de winnaars, wie de verliezers en wat zijn de gevolgen?

En ondanks dat hun toneelstuk 'Je kunt op me rekenen' later op de avond in première gaat, zijn Lieneke Le Roux, Margo Dames en Wivineke van Groningen bij ons te gast. Ze vertellen over de komedie die ook tragisch is.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Esmée de la Bretonière, Kees Boonman, Lieneke le Roux, Margo Dames, Sandra Ysbrandy, Tijs van den Brink en Wivineke van Groningen te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Opwarmen voor de Boekenweek werd uitgezonden op vrijdag 22 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    De Boekenweek begint komend weekend en auteur Murat Isik, bekend van de roman Wees onzichtbaar waarvoor hij de Libris Literatuur Prijs 2018 én de Inktaap 2019 ontving, heeft dit jaar het Boekenweekessay geschreven: …
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten