Uitzending
Tijd voor MAX - Verkiezingsdag

Verkiezingsdag

Tijd voor MAX

21-3-2019

| 486 x bekeken | 0 reacties
6
Op deze verkiezingsdag is politiek commentator Kees Boonman natuurlijk present om de laatste stand van zaken met ons door te nemen.

Filosoof en programmamaker Stine Jensen schreef onlangs het essay bij de Week van de Spiritualiteit en ook haar nieuwste boek 'Goeroes' heeft als onderwerp spiritualiteit. En dan vooral de vraag hoe ver je moet willen gaan in de zoektocht naar spiritualiteit. Hoe afhankelijk wil je bijvoorbeeld worden van een geestelijk leider en ligt het gevaar van een sekte daarbij niet op de loer? Stine licht toe hoe zij hier in staat.

Cabaretier Eric van Sauers is ook te gast. Komende donderdag is hij te zien als presentator van de nieuwe spelshow 'Timeline'. In Timeline moeten de gasten intrigerende vraagstukken proberen op te lossen door ze in de juiste chronologische volgorde te plaatsen. Wij ruimen er alvast tijd voor in.

Verder: het had maar een haartje gescheeld of zangeres Glennis Grace had 'The Voice of America' gewonnen. Inmiddels is ze weer terug in eigen land en timmert ze ook hier hard aan de weg. Binnenkort is er haar clubtour 'Meer van mij' en op 6 en 8 september staat ze in Ahoy’ met een tribute aan haar grote voorbeeld Whitney Houston. Aan onze tafel een gesprek met Glennis over haar vele plannen en natuurlijk treedt ze ook voor ons op.

In de keuken Anna Yilmaz en Liesbeth Willemars. Ze leerden elkaar kennen bij Heel Holland Bakt en bakken nu samen.

En met boswachter Mathiska Lont hebben we het over natuurgebied De Wieden. In het bijzonder over de libelle.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Eric van Sauers, Kees Boonman en Stine Jensen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Verkiezingsdag werd uitgezonden op donderdag 21 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie