Uitzending
Tijd voor MAX - 5-3-2019

5-3-2019

Tijd voor MAX

655 x bekeken | 0 reacties
6
Tv-kok Miljuschka Witzenhausen probeert in de serie Miljuschka in Japan de geheimen van de Japanse keuken te ontrafelen. Miljuschka vertelt op welke momenten ze ware doodsangsten heeft uitgestaan.

Ook te gast is voormalig assistent-trainer van Ajax Gerard van der Lem. Komende vrijdag verschijnt de biografie over hem, geschreven door Edwin Struis.

Kim Hoorweg en Sven Hammond treden samen op. Ze hebben de handen ineengeslagen in het kader van Throwback To, een project waarbij Nederlandse artiesten hun muzikale voorbeelden eren. De jazzzangeres en de rockband zingen een nummer van hun heldin Amy Winehouse.

Carry Slee vertelt over haar nieuwe boek Durf te schrijven!. Dokter Ted van Essen over het ontstaan en voorkomen van een trillend ooglid. In de keuken bakt Dosia Brewer bakt uitsluitend veganistisch en maakt een vegan ananas-merenguetaart.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carry Slee, Gerard van der Lem, Kim Hoorweg en Miljuschka Witzenhausen te gast. Janny van der Heijden, Robrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX werd uitgezonden op dinsdag 5 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie