Uitzending
Tijd voor MAX - Goede mensen

Goede mensen

Tijd voor MAX

27-2-2019

| 486 x bekeken | 0 reacties
6
We ontvangen de acteurs Jules Croiset en Victor Reinier die allebei schitteren in de thrillerkomedie 'Een goed mens'. Daarin krijgt een oude psychiater op het moment dat hij zijn praktijk voorgoed wil sluiten bezoek van een jonge man die niet van plan is te vertrekken. In de confrontatie die volgt houden beide mannen elkaar een flinke spiegel voor.

Schrijfster Lisette Schuitemaker publiceerde al vaker over persoonlijke ontwikkeling. Haar nieuwste boek 'Gelukkig zonder kinderen' is een weergave van een wereldwijd onderzoek dat ze deed naar de beweegredenen van mensen om géén kinderen te willen. Ze vertelt Lisette waarom dit onderwerp haar zo boeit.

Verder hebben we het met Mister Love Robert ten Brink over het nieuwe seizoen van 'Love is in the air'.

Ze won 'The Voice of Holland' dit weekend nét niet maar dat staat Patricia van Haastrecht niet in de weg om door te breken. Zo is haar concert in Tivoli wegens succes al verplaatst naar een grotere zaal en staat ze ondertussen ook nog op de planken in de hitmuscial 'Mama Mia'. Hoe kijk ze terug op het The Voice-avontuur en wat zijn haar toekomstplannen?

En Jaap Seidell helpt weer een voedingsmisverstand uit de wereld. Dit keer over brood. Dat wordt kracht bijgezet door bakker Eline Ex in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jules Croiset, Robert ten Brink en Victor Reinier te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Goede mensen werd uitgezonden op woensdag 27 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie