Uitzending
Tijd voor MAX - Kunst en vriendschap in het theater

Kunst en vriendschap in het theater

Tijd voor MAX

7-3-2019

| 457 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag is acteur Thijs Römer te gast. Hij speelt één van de hoofdrollen in de Nederlandse versie van het theaterstuk Art van de Franse schrijfster Yasmina Reza.

Schrijfsters Eva Kelder en Annemarie de Gee stelden de bundel Ik, moeder samen, waarin het moederschap in veertien verhalen ter discussie wordt gesteld maar tegelijk wordt gevierd. Eva en Annemarie schreven elk zelf ook een bijdrage, evenals schrijfster en columniste Roos Schlikker.

Freek Bartels en Marjolijn Touw zijn te gast en hebben nieuws!

Kees Klomp en Henk Smit willen met 1 brood honger de wereld uit helpen. Ze vertellen over de plannen met hun ‘wereldbol’.

In de keuken vandaag gepassioneerd slager Gert Jan Kiers, schrijver van de enige echte Vleesbijbel; hij maakt een van zijn favoriete recepten.

En tenslotte een spectaculair optreden van de Afrikaanse groep Abafazi. Met drums, marimba en zang nemen zij ons mee op een denkbeeldige reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Freek Bartels, Kees Klomp, Marjolijn Touw, Roos Schlikker, Thijs Römer en Yasmina Reza te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Kunst en vriendschap in het theater werd uitgezonden op donderdag 7 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie