Uitzending
Tijd voor MAX - Bibian Mentel gaat dansen
Tijd voor MAX - Bibian Mentel gaat dansen

Bibian Mentel gaat dansen

Tijd voor MAX

1-3-2019

| 401 x bekeken | 0 reacties
6
Paralympisch snowboardster Bibian Mentel greep onlangs nét naast de prestigieuze Laureus Award waarvoor ze genomineerd was in de categorie Comeback van het Jaar. Maar ze is binnenkort wél te zien als deelneemster in een nieuw seizoen van Dancing with the stars dat na 10 jaar afwezigheid weer terugkeert. Bij ons vertelt Bibian hoe ze zich voorbereidt op deze danswedstrijd.

Kunstdetective Arthur Brand is te gast in verband met het verschijnen van zijn boek 'De paarden van Hitler', waarin onder meer uit de doeken wordt gedaan hoe Arthur erin slaagt om twee verloren bronzen paarden te redden uit de handen van een stel neonazi’s.

Ook Babette Labeij schuift aan. Ze werkt al jaren als zangcoach bij alle grote talentshows zoals Idols, X-Factor en The Voice of Holland. Ze heeft zangacademies in Amsterdam en Rotterdam en vond daarnaast ook nog eens de tijd om een boek te schrijven: 'Zing!'.

De Vlaamse acteur, presentator en zanger Niels Destadsbader is bij onze zuiderburen een grote ster die daar de ene na de andere Music Industry Award in de wacht sleept en ook in Nederland kunnen we hem kennen van Dance as One dat hij samen met Nicolette van Dam presenteerde. Als zanger hebben we in ons land echter nog niet kennisgemaakt, maar daar brengen we verandering in! We spreken met Niels over zijn opzienbarende carrière in België en ook treedt hij op met één van zijn succesnummers.

En in de keuken vandaag Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. Hij brengt ons in de stemming voor Carnaval.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Babette Labeij, Nicolette van Dam en Niels Destadsbader te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bibian Mentel gaat dansen werd uitgezonden op vrijdag 1 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie