Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 7

Aflevering 7

RTL Tour du Jour

20-7-2014

| 1321 x bekeken | 0 reacties
5
Wilfred Genee, Eddy Planckaert en Michael Boogerd ontvangen ex-wielrenner Gert Jakobs en tv-regisseur Jef Rademakers, om met hen het laatste nieuws uit de Ronde van Frankrijk door te nemen.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

De Belgen in de Tour
Michael Boogerd, Eddy Planckaert, Jef Rademakers en Gert Jakobs hebben het over de prestaties van de Belgen en dan met name over Jurgen van den Broeck.

"Poepen bij de wielerfans"
Nadat een renner deze Tour bij een wielerfan langs de weg naar de wc ging, vroeg onze Erik Dijkstra zich af: hoe gastvrij zijn de wielerfans eigenlijk? Hij ging op onderzoek uit!

De reacties van de Nederlanders in de Tour
Ook onze Nederlandse mannen hadden het zwaar vandaag in de Tour door de regen en de harde wind. Erik vroeg de reacties van Laurens ten Dam, Bauke Mollema en Lars Boom.

Het was een regenachtige en winderige dag
De renners hadden het zwaar vandaag door de regen en de harde wind waardoor het wegdek behoorlijk glad en gevaarlijk werd. Erik vroeg de reacties van Tom Dumoulin en Marcel Kittel.

"Het sprookje van de wielersport"
Jef Rademakers geeft een betoog over de wielersport en het doping gebruik.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Gert Jakobs, Jef Rademakers en Michael Boogerd te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op zondag 20 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!