Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 8

Aflevering 8

RTL Tour du Jour

21-7-2014

| 1237 x bekeken | 0 reacties
5
'Tour de France'-talkshow waarin gastheer Wilfred Genee, samen met Tour-ervaringsdeskundigen Michael Boogerd en Eddy Planckaert, uiteenlopende gasten ontvangt en het laatste nieuws uit de Ronde van Frankrijk bespreekt.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Mark Cavendish de Luis Suarez van het wielrennen
Op de rustdag in Carcassonne is Erik Dijkstra naar het persmoment met Mark Cavendish gegaan om te vragen naar de beruchte valpartij die hij zou hebben veroorzaakt met een kopstoot. Daar zijn Mark en de perschef niet van gecharmeerd.

Lotto is nieuwe sponsor Belkin-ploeg
Er lijkt een unieke samenwerking te komen. Lotto heeft vergevorderde plannen om zowel een schaatsteam als een wielerploeg te sponsoren met het oog op synergie tussen beide sporten. Het is een gewaagde stap waar veel renners van de Belkin-ploeg naar uit kijken.

Kai Reus terug naar de plek des onheils
Bij een trainingsessie in 2007 is Kai Reus door een kettingbreuk zo hard gevallen dat hij 13 dagen in coma heeft gelegen. Hij is terug gegaan naar de plek waar het gebeurde en hij is blij dat hij dat gedaan heeft.

Kai Reus was groot talent
Michael Boogerd kan zich nog goed herinneren dat Kai Reus een groot talent was en zou hem nu nog graag opnemen in zijn ploeg.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Michael Boogerd en Kai Reus te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op maandag 21 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!