Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Tour du Jour

15-7-2014

| 1251 x bekeken | 0 reacties
7
Wielrenner Wilco Kelderman en schaatscoach Jillert Anema schuiven aan bij ervaringsdeskundigen Michael Boogerd en Eddy Planckaert, om samen met Wilfred Genee de Tour-ontwikkelingen uit Frankrijk te bespreken.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

"Opstappen en doorfietsen"
Op de rustdag komt de familie van Niki Terpstra langs en hij gaat samen met z'n zoontje op de rollerbank. De kleine jongen valt en meteen is te zien uit wat voor hout Niki gesneden is.

Lars Boom ligt atijd op de bank
Erik Dijkstra ging met de krantjes uit Nederland langs op de rustdag van Lars Boom om de beleving in Nederland te bespreken na zijn etappe winst van woensdag.

"Pijn hoort erbij"
Waarom nam Contador zoveel risico? Hij is doordat hij risico nam niet meer in staat verder te rijden in de tour. Zou het iets te maken kunnen hebben met pijnstillers waardoor de renners duf kunnen worden? Bauke Mollema en Brank Tankink vertellen wat zij denken.

De meest genuanceerde Nederlander
"Een Harlinger zegt wat hij denkt" zegt Jillert Anema nadat Wilfred hem de meest genuanceerde man van Nederland noemde. Dat weten wij en dat weten de Amerikanen ook.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Michael Boogerd, Jillert Anema, Bauke Mollema en Niki Terpstra te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 15 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie