Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 5

Aflevering 5

RTL Tour du Jour

18-7-2014

| 1243 x bekeken | 0 reacties
5
Ex-zwemmer Pieter van den Hoogenband komt langs om met gastheer Wilfred Genee en Tour-deskundigen Michael Boogerd en Eddy Planckaert te praten over het Tour de France-nieuws.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

"Ook voetballers positief getest"
Er blijft een stigma rondom het wielrennen wat betreft doping gebruik. Er wordt op aangestuurd dat renners de waarheid vertellen, maar als je dat doet krijg je wel een bak stront over je heen zoals Michael Boogerd vertelt.

Het verschil tussen 2 en 3 kettingbladen
Martin Slagt van het Shimano Service Center legt het verschil uit tussen een dubbel en een triple. Oftewel, 2 en 3 kettingbladen.

"Ontzettend veel muggen"
Het was bloed heet in Frankrijk en het koelt 's avonds snel af. Dat betekent dat er ineens veel muggen actief worden.

"Rabarberbladeren op m'n hoofd"
Het was een verschrikkelijk warme dag en dan kun je je afvragen of het wel verstandig is om te rijden. Eddy heeft ooit een etappe van 344 kilometer gereden op een bloedhete dag.

Hoe verwerken renners de ramp?
Het nieuws van de vliegtuigramp heeft ook de renners bereikt. Erik Dijkstra vraagt aan de Nederlands hoe zij hiermee omgaan.

"Het komt zo dichtbij"
Deze aflevering wordt op een ingetogen manier gestart en de mannen aan tafel staan stil bij de ramp met toestel MH17 van Malaysia Airlines.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Michael Boogerd en Pieter van den Hoogenband te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op vrijdag 18 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie