Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 12

Aflevering 12

RTL Tour du Jour

25-7-2014

| 1118 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Aerodynamica maakt het verschil
De helm is een belangrijk item voor een wielrenner. Bij het tijdrijden kan de juiste helm zelfs het verschil tussen en winst en verlies betekenen. We worden bijgepraat in het Shimano Service Centre.

'Live vanuit de gevangenis!'
Erik Dijkstra vanuit de finishplaats Bergerac. Ditmaal aandacht voor de Fransen en de Franse renners.

'Die schitterende Tour de France'
Het verzoek aan Leo Driessen of hij nog een keer die 'liefhebbers van die schitterende Tour de France' kan zeggen, op de voor hem zo kenmerkende manier.

'Ik ben tevreden'
Tom-Jelte Slagter praat over de etappe, zijn uitverkiezing als strijdlustigste renner in het peleton en de prestatie van zijn team Garmin Sharp.

De omerta in het wielrennen
De heren bespreken nog eenmaal het onderwerp doping. Een heldere vergelijking tussen de situatie van vroeger en de situatie van nu. Rob Harmeling: 'Nu slaan ze je bij een verdenking van je fiets!'

De enige echte: Leo Driessen!
Leo Driessen vertelt over zijn allermooiste herinnering uit de Tour de France.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Michael Boogerd, Leo Driessen en Rob Harmeling te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op vrijdag 25 juli door RTL7 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie