Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 4

Aflevering 4

RTL Tour du Jour

17-7-2014

| 1332 x bekeken | 0 reacties
6
Tour-deskundigen Wilfred Genee, Michael Boogerd en Eddy Planckaert praten elkaar bij over het nieuws van de dag uit Frankrijk. Journalist en schrijver Edwin Winkels en ex-wielrenner Leontien van Moorsel zijn te gast.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Het frame is de basis
In het Shimano Service Center vertelt Martin Slagt hoe de geometrie van het frame de comfort bepaalt in verschillende situaties die de renners tegenkomen.

"Niet trots op die periode"
Leontien van Moorsel heeft prachtige momenten beleefd in haar carrière, maar ook diepe dalen gekend vanwege de ziekte die haar jaren heeft dwars gezeten: anorexia.

Frankrijk is best smoezelig
Als razende reporter laat Erik Dijkstra het echte Frankrijk zien en dat is niet alleen prachtige wijngaarden en zonsondergangen.

"Le petit Planckaert en Boogie"
Iedereen heeft een bijnaam, ook Eddy en Michael. Volgens Michael kregen veel ploeggenoten en andere betrokkenen zonder dat ze het wisten een minder leuke bijnaam.

"Elke ochtend ergens anders wakker worden"
Franse vrouwen zijn volgens Edwin Winkels moeilijke vrouwen, maar Eddy heeft wel het een en ander meegemaakt in Frankrijk.

"Tinus, schatje, Leontien"
Ze heeft veel namen, Leontien van Moorsel, en ze heeft een leuke vriend. Hij heeft haar altijd gesteund tijdens haar carrière en nu steunt zij hem met zijn project.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Edwin Winkels, Leontien van Moorsel, Michael Boogerd en Edwin Winkel te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 17 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee