Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 10

Aflevering 10

RTL Tour du Jour

23-7-2014

| 1166 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Van Marwijk en Van Bommel rijden mee
Oud bondscoach Bert van Marwijk en oud international Mark van Bommel waren te gast bij Giant Shimano en mochten in de ploegleiderswagen meerijden met de etappe van vandaag.

Nederlanders in Frankrijk rouwen
Erik Dijkstra vraagt aan de Nederlanders die voor de tour naar Frankrijk zijn gekomen hoe zij de dag van nationale rouw beleven.

"De weg is ons gebied"
Renner van Orica Greenedge, Luke Durbridge, reed tegen een verzorger van Movistar aan en viel daardoor. De heren aan tafel vertellen hun ervaringen met de verzorgers.

"Alles wat je zegt kan teveel zijn"
Op de Belgische TV werd er niet heel veel aandacht gegeven aan de dag van nationale rouw in Nederland, maar Eddy Planckaert heeft een minuut stilte gehouden en wenst alle nabestaande heel veel sterkte.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour was Michael Boogerd te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op woensdag 23 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee