Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 10

Aflevering 10

RTL Late Night

20-1-2017

| 988 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Michiel Vos en Erik Mouthaan over de inauguratie van Donald Trump. -Willeke Alberti over het muzikale project 'Parels van de Jordaan' en het geheim van de Jordanese sound. -Miljuschka Witzenhausen en Frank Dane strijden tegen elkaar in de nieuwsquiz 'Thank God It's Friday'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Dít is het ongemakkelijkste dansoptreden ooit
Staatssecretaris Van Rijn was afgelopen week op bezoek in een verzorgingstehuis in Kampen. De medewerkers uiten hun zorgen over het vele papierwerk wel op een heel aparte, maar zeer sportieve manier...

Hoeveel biertappers zijn er nodig bij De Vrienden van Amstel LIVE?
Het is vrijdag en dus is het weer tijd voor onze wekelijkse nieuwsquiz 'Thank God It's Friday'! . Deze week nemen presentatrice Miljuschka Witzenhausen en radio DJ Franke Dane het tegen elkaar op. Er komt een aantal lastige vragen voorbij...

"De allerbesten die waren ergens anders"
Zangeres Jackie Evancho trad op bij de inauguratie van Donald Trump als de nieuwe president van de Verenigde Staten. De 16-jarige zangeres viel niet erg in de smaak bij de gasten in de studio.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Erik Mouthaan, Michiel Vos, Miljuschka Witzenhausen en Willeke Alberti te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 20 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie