Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 68

Aflevering 68

RTL Late Night

16-4-2014

| 1846 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ernst Daniel Smid: stem is spiegel van de ziel
Het is vandaag de Werelddag van de stem. Want veel mensen onderhouden hun stem niet goed genoeg en zijn misschien zelfs wel vergeten hoe afhankelijk we er eigenlijk van zijn. Ernst Daniel Smid komt ons haarfijn uitleggen welke bijzondere dingen je allemaal met je stem kunt doen en hoe het kan dat Joe Cocker eigenlijk niet kan zingen, maar wel iedereen ontroert. "Joe Cocker zong de mooiste nooit gezongen toon ter wereld."

'Joe Cocker zong de mooiste nooit gezongen toon'
Het is vandaag de Werelddag van de stem. Ernst Daniel Smid kan haarfijn uitleggen welke bijzondere dingen je allemaal met je stem kunt doen en hoe het kan dat Joe Cocker eigenlijk niet kan zingen, maar wel iedereen ontroert. "Joe Cocker zong de mooiste nooit gezongen toon ter wereld."

Spanning drijfveer voor John van den Heuvel
John van den Heuvel heeft het afgelopen jaar flink wat airmiles kunnen sparen. Niet alleen reisde hij de hele wereld over om ontvoerde kinderen terug te halen naar Nederland, John maakte ook flink wat spannende momenten mee in de jacht op veroordeelde criminelen die ten onrechte vrij rondlopen. Hoe weet hij continu te schakelen van de ene naar de andere zaak en hoeveel risico durft hij te nemen in zijn zoektochten? "Dat ene telefoontje plegen naar het slachtoffer, om te zeggen: we hebben 'm, dat is toch wel heel erg bijzonder."

De Headlines
Luuk Ikink met de meest hilarische filmpjes en het opvallendste nieuws van de dag.

Emoties lopen hoog op in Ontvoerd
John van den Heuvel probeert met zijn team van Ontvoerd ouders te helpen die zijn geconfronteerd met kinderontvoering door hun ex-partner. Dat vergt heel veel en daar komen heftige emoties bij kijken. "Uiteindelijk moeten ouders inzien dat ze hun kinderen niet tot speelbal van een scheiding moeten maken."

Topsporters lopen marathon voor kinderen met hartziekte
Het is de nachtmerrie van iedere ouder: je kind dat aan een zeldzame en vaak fatale ziekte lijdt. De 8-jarige dochter van Arno de Jong heeft door haar hartafwijking al een paar keer de dood in de ogen gekeken, maar ze hoeft haar strijd niet alleen te voeren. Schaatser Erben Wennemars, toptenniser John van Lottum, voetballers Kenneth Perez en Jan van Halst én gouden medaille winnaar Maarten van der Weijden lopen als Team Hartedroom in november de marathon van New York om geld op te halen voor kinderen met de hartziekte cardiomyopathie. "Het is fijn om op deze manier, met onze sportieve achtergrond, ons steentje bij te kunnen dragen."

'Anne Frank raakte me heel erg'
ANNE moet het ultieme theaterstuk worden over het leven van Anne Frank. In Amsterdam is een compleet nieuw theater gebouwd, het decor wordt spectaculair en de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar er is ook flink wat kritiek: want mag je Anne Frank wel zo commercieel maken? Theaterproducent Robin de Levita, de man achter Soldaat van Oranje, en hoofdrolspeelster Rosa da Silva blikken vast vooruit op deze nieuwe theatersensatie. "Anne raakte me heel erg", aldus Rosa. "Zo'n klein meisje in zo'n groot verhaal."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Erben Wennemars, John van den Heuvel, John van Lottum, Robin de Levita, Ernst Daniël Smid, Maarten van der Weijden, Jan van Halst en Kenneth Pérez te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 68 werd uitgezonden op woensdag 16 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie