Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 61

Aflevering 61

RTL Late Night

26-11-2018

| 485 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

The BlueBirds - Till I find someone
The BlueBirds (Elske deWall, Rachèl Louise & Krystl) met het nummer 'Till I find someone'. The Bluebirds toeren nog t/m december door het land.

The BlueBirds met eerste album over liefdesverdriet
The BlueBirds Elske deWall, Rachèl Louise en Krystl slepen je met hun allereerste album Sisters door alle facetten van liefdesverdriet heen. Zonder twijfel een van de populairste thema's in de muziek, wie is er per slot van rekening niet een keer doorheen gegaan? Elske deWall: "Het is makkelijk om in het verdriet te duiken. En we vergroten het natuurlijk enorm uit."

Lex: Varkensparfum, schaatsnieuws, verkleedfeest, cadeautjes arme kinderen
Lex duikt weer in het lokale nieuws met vandaag: kunstenares in Limburg ontwikkelt varkensparfum, ijsbanen worden maar niet vol, in Brabant viert de KMA het 190-jarig bestaan met een verkleedpartij en geven Nel en Nico ook dit jaar duizenden Sinterklaascadeautjes aan kinderen van minima.

Week van Fien: Widows, Drakensteyn, Droomkasteel en kerstfilms
Er is zoveel leuks te zien, te lezen en te doen, maar er is zo weinig tijd. Fien Vermeulen helpt ons een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in 'De Week van Fien'. Met deze week: de bloedstollende bioscoopfilm Widows, het meeslepende verhaal van het boek Drakensteyn, Droomkasteel en de onweerstaanbare aantrekkingskracht van kerstfilms.

Kerstfilms: 'Hoe slechter hoe beter'
Fien Vermeulen is al helemaal in de ban van kerstfilms. Haar motto bij kerstfilms: "Hoe slechter de film, hoe beter. Het is net het foute uur bij QMusic."

Rahima Dirkse vertegenwoordigt Nederland bij Miss Universe verkiezing in Thailand
Woensdag is het zover, dan gaat de 25-jarige Rahima Dirkse naar Thailand om ons land te vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing. De Rotterdamse Rahima zal twee weken lang alles in de strijd moeten gooien om zich te kronen tot Miss Universe. "Mijn ouders zijn heel erg trots."

Rahima Dirkse is Miss Nederland: 'Dit had ik nooit verwacht'
Rahima Dirkse kreeg op haar werk de aanbeveling om mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. "Het moest gewoon zo zijn. Ik moest invallen voor een collega die ziek was." Toch had ze nooit verwacht dat ze het zou worden. De Miss houdt er een bijzonder motto op na: 'Fuck it!' "Ondanks dat ik dingen eng vind, wil ik er toch ja tegen zeggen."

Marslanding InSight: 'Nagelbijten totdat je signaal binnen krijgt'
Hoe heeft de Govert Schilling de landing van de InSight, een speciale graafrobot, op Mars beleefd? En is het goed gegaan? Tweederde van de landingen op Mars gaat namelijk mis.

Waarom is de Marslanding zo bijzonder? Twan krijgt interactief college
Twan Huys krijgt van wetenschapsjournalist Govert Schilling een interactief college bij een 4D-bol van Mars. Je ziet kraters, een soort Noordpool en Grand Canyon. Ook is het mogelijk om te tijdreizen, waardoor je ziet dat Mars op de aarde leek. "Misschien vinden we in de toekomst resten van leven op Mars."

Marslanding Insight: 'Alles moet goed gaan, je kunt er niets meer aan doen'
De ruimtesonde InSight is in zeven maanden naar Mars afgereisd. Bij de landing was geen invloed vanaf aarde. Het duurt een paar minuten voordat er op aarde een bevestiging komt dat de landing goed is gegaan. Wetenschapsjournalist Govert Schilling: "Nagelbijten totdat je signaal binnen krijgt."

In deze uitzending van RTL Late Night was Govert Schilling te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 61 werd uitgezonden op maandag 26 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie