Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 60

Aflevering 60

RTL Late Night

23-11-2018

| 589 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Eurodance van 2 Brothers on the 4th Floor
Vandaag is het boek 'No Limit 90's' gelanceerd. Het boek gaat over de muziekstroming Eurodance, ontstaan in de jaren negentig. Een van de hoofdrolspelers uit die periode en nog altijd veel gevraagd voor optredens is '2 Brothers on the 4th Floor'.

2 Brothers on the 4th Floor - Dreams
2 Brothers on the 4th Floor met hun megahit Dreams. 19 januari trappen 2 Brothers on the 4th floor hun jubileumjaar af in de Melkweg in Amsterdam.

Lex: scheermesjes, deurbel, kip Jip en Barney
Lex, speurde vandaag weer de lokale en regionale zenders af op zoek naar opvallend nieuws. Met vandaag: scheermesjes in de zee, een speciale deurbel, kip Jip en Barney.

Nederlanders in de ruimte: Lodewijk van den Berg en André Kuipers
Iedereen kent natuurlijk Wubbo Ockels en André Kuipers als onze nationale helden in de ruimte. Maar wat bijna niemand weet is dat maanden voordat Wubbo Ockels door de ruimte zoefde, er een andere Nederlander als eerste het heelal in werd geschoten: Lodewijk van den Berg.

De Week van Patty: Arie Boomsma, Virgil van Dijk, Waylon
De Koningin van de Nederlandse showbizz zag alles al voorbij komen in haar leven, maar toch is ze steeds weer verbaasd, verheugd of ontroerd over alles wat ze tegenkomt in de media. Met deze week: De transfer van Arie Boomsma, het ontroerende moment van voetballer Virgil van Dijk en de Zwarte Pietendiscussie van Waylon.

Weinig communicatie in de ruimtevaart vroeger
Er is een groot verschil tussen de ruimtereis van Kuipers en Van den Berg. Kuipers werd weleens gek van alle communicatie, Van den Berg had het lekker rustig.

Nederlandse Amerikaan Van den Berg als eerste in de ruimte
Waarom weten zo weinig mensen dat Lodewijk van den Berg de eerste Nederlander in de ruimte was?

Gers Pardoel ster in België
Gers Pardoel is in België niet van het televisiescherm te slaan. De zanger en producer is daar sinds vanavond zelfs de winnende coach in The Voice Kids en als kers op de taart verschijnt deze week zijn autobiografie.

Hoe is Gers Pardoel bekend geworden?
Gers Pardoel werd groot door Tim en Steffen van New Kids. De titeltrack werd gemaakt door The Opposites (Broodje Bakpao) en daar werkte Gers ook aan mee.

In deze uitzending van RTL Late Night waren André Kuipers, Gers Pardoel, Lodewijk van den Berg en The Opposites te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op vrijdag 23 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie