Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 60

Aflevering 60

RTL Late Night

14-11-2014

| 2841 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

23-jarige Julien als presentator aan de slag bij BBC
De 23-jarige JuliŽn Lubeek is in Nederland nog onbekend, maar binnenkort gaat als presentator aan de slag bij de BBC. "Ik deed mee aan audities, maar viel uiteindelijk af. Blijkbaar hebben ze mij toch in hun achterhoofd gehouden, want eind september werd ik gebeld dat ze mij toch willen hebben. Ik kreeg twee contacten aangeboden bij de BBC", zegt Julien.

Julien: Ik doe alsof ik Brits ben
De 23-jarige Nederlander JuliŽn Lubeek mag binnenkort aan de slag als presentator bij de BBC. En dan moet je een behoorlijk goed woordje Engels spreken. Maar betekent niet persť dat Julien een taalknobbel heeft. "Het is een kwestie van imiteren. Ik doe alleen maar typetjes, ik doe net alsof ik Brits ben", zegt Julien.

'Zijn directheid ging recht door het hart'
Paul de Leeuw brengt met zijn nieuwe album De Leeuw zingt Long†een ode aan een van zijn muzikale jeugdhelden: Robert Long. De muziek van Long speelde een belangrijke rol tijdens de puberteit van Paul. "Niemand ging zo ver als Robert Long in die tijd. Zijn directheid ging recht door het hart", zegt Paul de Leeuw. "Die teksten uit de jaren 70 zijn nu nog van toepassing, het zou deze week geschreven kunnen zijn."

Minke herstelde dankzij muziek van Paul de Leeuw
Minke Prins is dankzij muziek van Paul de Leeuw hersteld van haar coma. "Ik heb drie dagen in coma gelegen, doordat ik vier liter water had gedronken. Artsen zeiden dat ik zou herstellen door herinneringen van vroeger. Mijn ouders hebben veel nummers van Paul de Leeuw aangezet". Minke is daardoor helemaal hersteld.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bianca Krijgsman, Paul de Leeuw, Plien van Bennekom en Robert Long te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op vrijdag 14 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee