Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 67

Aflevering 67

RTL Late Night

11-4-2017

| 1371 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Juridisch verslaggever Saskia Belleman brengt een eerbetoon aan de overleden rechtbanktekenaar Chris Roodbeen. -Boswachter Arjan Postma en Jeroen Hoekendijk van SOS Dolfijn vertellen over de Groenlandse walvis die is gespot voor de kust van Vlissingen. -Sven van den Eynde en Tom Borremans schreven de 'People Spotters Guide'. -Tim Coronel, Gwen van Poorten en Danny Ghosen over de 'Fast And The Furious'-filmreeks.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Doodenge kermisattractie
Als je op de kermis in zo'n vrije val attractie kunt, ga dan vooral niet in deze...

"Wij noemen het de aarsvallei"
Er zijn allemaal gidsen om vogels te spotten of andere dieren maar een handleiding om mensen te spotten was er nog niet echt. Gelukkig hielden de Belgische Sven van den Eynde en Tom Borremans wl hun ogen open en brachten 'De People Spotters Guide' uit. Ze geven ons een spoedcursus typetjes spotten.

"Hij zei: als ik achter de geraniums ga zitten, ga ik de geraniums tekenen"
De bekende rechtbanktekenaar Chris Roodbeen is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij gaf advocaten, criminelen, officieren en rechters een gezicht. Chris Roodbeen mocht allang met pensioen maar hij prakkiseerde er niet over om met zijn werk te stoppen.

Prachtige beelden Groenlandse walvis voor Nederlandse kust
Natuurliefhebbers in Nederland zijn in rep en roer, er is voor het eerst in de geschiedenis een Groenlandse walvis gespot voor de Nederlandse kust!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arjan Postma, Danny Ghosen, Gwen van Poorten en Tim Coronel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 67 werd uitgezonden op dinsdag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie