Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 58

Aflevering 58

RTL Late Night

21-11-2018

| 649 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Natasja Froger stort zich weer in onmogelijke klusopdrachten
Natasja Froger begeeft zich in een nieuw seizoen Bouwval Gezocht tussen de klussende en kibbelende stellen. Per toeval rolde ze dertien jaar geleden het presentatievak in en presenteert sindsdien aan de lopende band succesvolle programma's. Hoe kijkt ze hier op terug?

Van Rome tot New York: hoe ziet het leven van een correspondent eruit?
Het gebeurt zelden, maar stercorrespondenten Olaf Koens, Jeroen Akkermans, Eveline Rethmeier en Erik Mouthaan zijn bij hoge uitzondering allemaal tegelijk in Nederland. Het hele jaar brengen ze voor RTL buitenlands nieuws in de Nederlandse woonkamers.

Martijn zegt sorry: Nederlands Elftal en Boer Zoekt Vrouw.
Excuses maken is voor veel mensen heel moeilijk en daarom helpt Cabaretier Martijn Kardol een handje. Met deze week: Excuses voor het Nederlands Elftal en uiteraard Boer Marnix van Boer Zoekt Vrouw.

Zouden de correspondenten terug willen naar Nederland?
Zouden de correspondenten weer in Nederland kunnen wonen (en werken)? Erik Mouthaan: "het wordt moeilijk." Olaf Koens: "nu nog niet." Jeroen Akkermans: "ik heb nog nooit in Nederland gewerkt, ik zie het nog niet gebeuren". En Eveline? "Ik ben pas net vertrokken, dus ik heb nog even."

Correspondent Eveline Rethmeier maakte Ollolai groot
Eveline Rethmeier maakte een reportage op het Italiaanse eiland SardiniŽ, in het dorpje Ollolai. Het was de aanleiding om zelfs een tv-serie te maken. "Die burgemeester is in alle staten. Ik word zelfs ereburger van het dorp en krijg een ezel."

Wat we niet zien van onze buitenlandcorrespondenten (incl. tips!)
We zien correspondenten Erik Mouthaan, Eveline Rethmeier, Jeroen Akkermans en Olaf Koens altijd op de plekken daar waar het nieuws gebeurt, maar wat we niet zien is hoe ze wonen en leven. Maar nu krijgen we tůch even een kijkje in hun leven.

Wat te doen als correspondent als er iets gebeurt in jouw afwezigheid
Correspondenten Erik Mouthaan, Eveline Rethmeier, Jeroen Akkermans, Olaf Koens zijn even terug in Nederland maar wat als er iets gebeurt in het land waar zij verslag doen? Olaf Koens heeft altijd een tas of een koffer klaar staan.

Laten we ons flessen tijdens Black Friday?
Black Friday zorgt in Amerika steevast voor hysterische taferelen. Ook Nederland doet volop mee aan dit prijzencircus. Wat is het precies? En doe je er wijs aan om je suf te kopen op deze dag? Econome Sandra Phlippen: "Het is 'the fear of missing out", oftewel mensen zijn bang om koopjes te missen.

Black Friday: 'De angst om korting mis te lopen'
"Enorme kortingen worden nu vergeven", aldus Econome Sandra Phlippen. "Het brengt geluk en vreugde bij mensen naar boven. Het is opwinding en spanning." ZIjn het voornamelijk vrouwen? "Vooral het geluk komt bij vrouwen naar boven maar het is ook de angst om korting mis te lopen."

100.000 euro voor opsporing criminelen Taghi en Razzouki: 'Politie hoopt op middenmoot'
De politie heeft vandaag het bedrag op de opsporing van criminelen Ridouan Taghi en SaÔd Razzouki verhoogd naar 100.000 euro. Parool-misdaadjournalist Paul Vugts laat aan Late Night weten dat ze hier niet van onder de indruk zijn. "In het criminele milieu is dit helemaal niets. Die zijn niet over te halen voor een ton. De harde criminelen laten zich niet verleiden voor 100.000 euro. De politie hoopt misschien op de middenmoot."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Erik Mouthaan, Jeroen Akkermans, Natasja Froger, Olaf Koens en Paul Vugts te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 58 werd uitgezonden op woensdag 21 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee