Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 50

Aflevering 50

RTL Late Night

9-11-2018

| 723 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Producer Jack Shirak is de muzieksensatie van dit moment
Producer Jack Shirak heeft de wereld aan zijn voeten liggen na het winnen van de MTV Best Worldwide Act. Hij produceert muziek voor Lil' kleine, Ronnie Flex, Broederliefde en Ali B. Hij heeft acht nummer één-hits achter zijn naam staan en zijn nummers worden miljoenen keren gestreamd.

Persoonlijke boodschappen voor Jack Shirak
Ali B., Ronnie Flex, Boef en Famke Louise hebben een boodschap voor Jack Shirak.

Aan welke tracks werkte Jack Shirak en wat is zijn geheim?
Jack Shirak is verantwoordelijk voor miljoenen views. Voor wie ze niet kent, dit zijn ze! "Ik probeer gewoon zo leuk mogelijke liedjes te maken."

Hiske Versprille over voor het ideale kookboek: 'Het moet een heb-factor hebben'
Kookboeken gaan als warme broodjes over de toonbank. Welke boeken doen er toe? Culinair journalist Hiske Versprille vertelt waar een goed kookboek nou precies aan moet voldoen. "Een kookboek moet een heb-factor hebben".

Geen Walibi, geen Efteling, maar Bassie en Adriaan: het pretpark!
Vlaardingen krijgt misschien een Bassie & Adriaan-pretpark. De grootste partij van de stad, ONS Vlaardingen, wil een oud sportpark omtoveren in een blijvend eerbetoon aan het vrolijke duo. Adriaan is in ieder geval blij verrast. "Het is een uitstekend idee", aldus de acrobaat

Martijn Krabbé quizmaster in De Weg naar het Miljoen
Een miljoen euro, een enorme led-wall en desks die in de grond kunnen zakken: een science fiction-achtige toestand in de nieuwe spelshow 'De Weg naar het Miljoen' van Martijn Krabbé. Wat maakt dit programma zo bijzonder? En zijn er nog programma's die op zijn wensenlijstje staan?

The Voice bij SBS?
Martijn Krabbé praat niet met John de Mol over een mogelijke transfer van The Voice van RTL naar SBS. "We maken er wel eens een grap over. Ik denk dat het volgend jaar wel nog bij RTL zit."

Martijn Krabbé: 'Ik heb een behoorlijk zwaar jaar'
Martijn doet veel programma's, 'Uitstel van Executie', 'The Voice', maar nu ook het nieuwe programma 'De Weg naar het Miljoen'. "Bij Uitstel van Executie hebben we bijvoorbeeld hele andere verhalen dit jaar, zwaarder. Het is zeker geen klaagzang. Ik mag dit jaar zeven programma's doen bij RTL waarvan drie nieuwe titels."

Martijn over The Voice: 'De coach trekt zeker kandidaten aan'
De samenstelling van de coaches bij The Voice is ook deze editie weer aangepast. Lil Kleine is toegevoegd. Martijn Krabbé: "Met Lil' Kleine nu als coach trek je ook weer een ander publiek aan."

De Spice Girls zijn terug!
Melanie C, Melanie B, Emma Bunton en Geri Halliwell gaan opnieuw op tournee. Fotograaf William Rutten en oud TMF VJ Fabienne de Vries over de populairste meidengroep uit de popgeschiedenis.

William Rutten maakte dé Spice Girls foto
William Rutten kon de Spice Girls fotograferen maar kwam erachter dat ze allemaal wensen hadden en dus had hij eigenlijk geen trek in de shoot. Een vriend van hem haalde alle gewenste spullen in huis, want hij vond ze knappe vrouwen. "Achteraf ben ik hem dankbaar, ik verdiende meer dan 200.000 gulden aan deze shoot."

Studenten vinden het 06-nummer van Premier Mark Rutte op internet
De studenten van de Universiteit van Amsterdam hebben naast het telefoonnummer van Mark Rutte ook het nummer van Twan.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Fabienne de Vries, Martijn Krabbé, William Rutten, Ali B., John de Mol en Mark Rutte te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 9 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie