Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 37

Aflevering 37

RTL Late Night

23-10-2018

| 779 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Diggy Dex - Alles Is Nu
Diggy Dex heeft speciaal voor de KRO-NCRV het nummer Alles Is Nu geschreven en hij zingt het bij ons voor het eerst live!

Anita Witzier en Joris Linssen herdenken overleden dierbaren
2 November is het Allerzielen. Die dag herdenken we dierbaren die zijn overleden. Anita en Joris presenteren die avond het live programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' Anita Witzier: "Je zet mensen toch weer even in het licht."

Jantina (Hello Goodbye) heeft videoboodschap voor Joris Linssen
Gerard en Jantina Koomen maakte veel indruk in Hello Goodbye met hun mooie gesprek met Joris Linssen. Gerard heeft de ziekte Alzheimer. Jantina heeft mooie herinneringen aan haar ontmoeting met Linssen en heeft een videoboodschap voor hem.

Anita denkt op Allerzielen net iets meer aan haar ouders
"Ik doe het altijd wel, maar dan iets meer." Anita Witzier haar vader was begrafenisondernemer: "De dood hoorde bij het leven. Het was het werk van mijn vader. We waren daar niet sentimenteel over. Het was een onderwerp van alle dag."

Negaina bracht bezoek aan graf vader door weldoener Jeroen
De Rotterdamse Negaina had één grote wens. Het graf van haar vader op Curaçao bezoeken. Maar ze had geen geld om de vliegreis te betalen. Toen ze dat bij FunX op de radio vertelde dacht Jeroen Yousfi: 'Ik ga haar helpen'. Hij betaalde het ticket voor haar. Negaina is net terug en doet samen met Jeroen haar verhaal.

Lilianne Ploumen: 'Nederland heeft even niets te zoeken in Saudi-Arabië'
Oud-minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen laat aan verslaggever Marloes Lemsom weten: "Het is goed dat minister Wopke Hoekstra niet naar Saudi-Arabië is gegaan, we hebben daar niets te zoeken."

Wat gebeurde er met Saoedische journalist Khashoggi?
Afgehakte vingers en een in stukken gezaagd lijk. Het verhaal over de Saoedische journalist Khashoggi klinkt als een thriller, maar het is de harde werkelijkheid. Er wordt steeds meer bekend over wat er met hem is gebeurd. En dat heeft overal ter wereld politieke gevolgen

Sabine van der Helm over kritiek op puppies: "Het zit mij zo hoog"
Sabine laat beelden zien hoe de studenten met de honden spelen. "Er was niets aan de hand. Heel Nederland had hier commentaar op. Het zit mij zo hoog."

Commotie om puppy-knuffelende studenten
Sabine van der Helm lag er 's nachts van wakker, de storm van kritiek die losbarstte nadat de Universiteit van Amsterdam aankondigde dat studenten er met puppy's mogen knuffelen om te ontstressen. Volgens onder andere de dierenbescherming zou dit juist voor veel stress zorgen bij de jonge dieren. Onzin, aldus Sabine, die de puppy's voor de universiteit heeft geregeld.

Queen Elisabeth gastvrouw Nederlands koningspaar
92 jaar en nog steeds onvermoeibaar: Queen Elisabeth ontving tijdens haar regeerperiode al 13 Britse premiers en 11 Amerikaanse presidenten en op dit moment is ze de gastvrouw van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Wordt de Brexit ook besproken? Lia van Bekhoven: "Brexit is tijdelijk, maar koningshuizen zijn eeuwig."

De verschillen tussen het Nederlands en Brits Koningshuis
"Het Brits Koningshuis is erg afstandelijk". Hoe kijken zij naar ons? "Ik denk dat de Britten niet eens weten dat wij een Koningshuis hebben", zegt Lia van Bekhoven.

Brits banket hoogtepunt van glamour
"Het is spectaculair hoor zo'n banket. Het is hoogtepunt als het gaat om glamour", aldus Lia van Bekhoven. "Maxima spant echt letterlijk en figuurlijk de kroon."

Ch!pz is back
Het zal je vandaag niet ontgaan zijn: popgroep Ch!pz is terug! Acht jaar na het stoppen van de populaire popgroep zijn Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n terug van weggeweest.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anita Witzier, Joris Linssen en Lia van Bekhoven te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op dinsdag 23 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie