Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 36

Aflevering 36

RTL Late Night

22-10-2018

| 837 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Angela Schijf over Vivaldi Consort: 'Het is een droom die uitkomt'
Het Vivaldi Consort speelt zomer uit de familievoorstelling '4 Jaargetijden'. Angela Schijf:"Het is een droom die uitkomt."

Angela Schijf in het theater met klassiek sprookje
Heel Nederland kent haar van Flikken Maastricht, maar Angela Schijf is ook regelmatig in het theater te zien. Bij ons vertelt ze over haar familievoorstelling 'De Vier Jaargetijden'. "Het is een droom die uitkomt."

Angela Schijf: 'Ik duw klassieke muziek door de strot van mijn kinderen'
Actrice Angela Schijf vertelt over haar liefde voor klassieke muziek en de familievoorstelling 'De Vier Jaargetijden'. Het orkest Vivaldi Consort speelt hieruit Lente.

'Mijn liefde voor het stadsleven is in Amsterdam ontstaan'
Lars van den Brink vertelt enthousiast over zijn stadsportretten. Er wordt ingezoomd op zijn foto's die zijn genomen in Amsterdam en Rotterdam. 'Ik heb 14 uur bovenop de Willemsbrug in Rotterdam gestaan.'

Lars van den Brink staat voor prachtige foto's urenlang op hoge gebouwen
'Ik sta gemiddeld acht ŗ veertien uur op het dak.' De afgelopen vier jaar stond fotograaf Lars van den Brink regelmatig urenlang in weer en wind bovenop een hoog gebouw of op een brug. Alles om uiteindelijk de perfecte foto te maken. Met de honderden foto's die hij op zo'n dag maakt, creŽert hij een stadsportret waarin dag en nacht op een spectaculaire manier in elkaar overvloeien.

Ed Struijlaart over gitaarheld John Mayer: 'Moeilijk om te spelen'
Ed Struijlaart vertelt over zijn emotionele band met de muziek van John Mayer en speelt een stukje van het nummer 'Stop This Train'. "Dit is een moeilijk nummer om te spelen."

Ed Struijlaart het theater in met 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran'
Meestergitarist Ed Struijlaart speelt het werk van zijn helden; Jimi Hendrix, John Mayer, Ed Sheeran en Eric Clapton in het theater, maar ook bij Late Night aan tafel. Ed staat in het theater met zijn eerste theaterprogramma 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran'

John van den Heuvel tegen Lex Uiting: 'Uitschrijven bij de kerk provocerend'
"Kwets je mensen niet hiermee om een statement te maken?" vraagt John van den Heuvel aan verslaggever Lex Uiting, nadat hij verklaard zich te hebben uitgeschreven op nationale tv.

Lex schrijft zich uit bij de kerk: 'Ik ben er al jaren klaar mee'
Voor het eerst is minder dan de helft van Nederland religieus. Nog maar 49 procent van de mensen zegt gelovig te zijn. Verslaggever Lex Uiting komt uit het katholieke zuiden, ging langs bij de pastoor en schreef zich uit bij de kerk.

Lex gaat langs bij de pastoor
Verslaggever Lex Uiting gaat langs bij de pastoor om zich te laten uitschrijven bij de kerk. "Ik zou het jammer vinden dat mensen zich uitschrijven vanwege een opwelling," zegt de pastoor.

Verdachten ontvoering Insiya Hemani voor de rechter
Vandaag begon het proces tegen de zes verdachten die bij de ontvoering van Insiya Hemani betrokken zouden zijn geweest. Insiya werd in opdracht van haar vader in 2016 ontvoerd en van Nederland naar India gesmokkeld. Peter Plasman en John van den Heuvel over de zaak.

John van den Heuvel: 'Vader van Insiya wil het leven van moeder Nadia kapot maken'
Voor het programma Ontvoerd heeft John van den Heuvel de vader van Insiya weten te vinden. 'Deze man heeft een heel advocatenteam ingehuurd. Zijn levenswerk is het leven van Nadia kapot te maken.'

'Ik kwam er pas achter dat ik iets fouts deed toen ik een Amber Alert kreeg'
Verdachte Willem V. zegt dat hij er pas achter kwam dat hij iets fouts deed tijdens de ontvoering van Insiya Hemani toen hij een Amber Alert ontving.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Angela Schijf, Ed Struijlaart, Peter Plasman, Ed Sheeran en John van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 22 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!