Uitzending
RTL Boulevard - 4-9-2019

4-9-2019

RTL Boulevard

266 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Caroline Tensen vertelt over nieuwe versie Het Spijt Me
Vanavond keert Het Spijt Me terug op tv. Het beroemde bloemetje en de leader zijn verdwenen maar Caroline Tensen is gebleven! Voor Caroline extra pittig, want ze gaat zelf langs bij de mensen.

Rene Zellweger liet Hollywood achter zich wegens depressie
Oscarwinnares Rene Zellweger, die tussen 2010 en 2016 geen nieuwe films opneemt, zegt dat haar pauze een gevolg was van een depressie. Na een paar kleine rolletjes gaat ze nu weer fulltime aan de slag in Hollywood.

BN'ers gaan elkaar weer afbranden in Ranking the Stars
Ranking The Stars is terug! Het programma waarin de sterren elkaar op z'n plek zetten is vanaf nu te zien bij RTL en Paul de Leeuw probeert de BN'ers als vanouds te temmen.

Jeroen Spitzenberger neemt rol crimineel Stanley H. op zich
Nederland smult veilig op de bank van de bloedstollende verhalen over onze topcriminelen als Holleeder en de duistere onderwereld van de moccro maffia. En nu volgt een inkijkje in het leven van n van Nederlands' beruchtste criminelen: Stanley Hillis.

Iconische fotograaf Peter Lindbergh overleden
Een van de allergrootste fotografen aller tijden is niet meer. Peter Lindbergh is op 74-jarige leeftijd overleden. Hij maakte van Naomi Campbell, Cindy Crawford en Kate Moss echte supermodellen.

Wat is er precies gebeurd met overleden Jip Jurg?
Het Internationaal Film Festival in Rotterdam eindigt vorig jaar voor de 32-jarige Jip Jurg in een drama. Een ruzie met een beveiliger, die hem aanspreekt omdat hij een bierglas mee naar buiten neemt, escaleert volledig. Jip overleeft het niet.

Caroline keert terug naar Chateau Meiland
Het lijkt weer koek en ei tussen Caroline en de Meilandjes. De huisvriendin is weer terug in Frankrijk na een kort bezoek aan Nederland. Maar wat is de reden dat de blondine weer het Chateau Marillaux in is getrokken?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 4 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie