Uitzending
RTL Boulevard - 9-7-2013

9-7-2013

RTL Boulevard

1003 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Geer niet te stoppen: film, een concert en Korea-tour
Gerard Joling is niet meer te stoppen. Hij speelt in een Sinterklaasfilm, geeft een concert in de ZiggoDome en gaat internationaal. Ook de rest van de wereld kan straks niet meer aan de glitterpakken en de roze veren van onze Gerard ontsnappen.

Josje K3 nieuwe Belgische liefde?
Josje is sinds begin vorige maand uit elkaar met Johnny de Mol. Dit weekend was ze op pad in Belgie voor het festival Rock Werchter. In de Belgische media zijn nu verhalen verschenen dat zij aan het daten zou zijn met de Belgische Kevin Janssens.

Koningin Mxima's nieuwe kledingstijl
Mxima is al jaren een stijlicoon met een geheel eigen, modieuze signatuur. Maar sinds ze koningin is, is zij zich op een subtiele manier anders gaan kleden. Ineens heeft ze de allure van een echte vorstin.

Chantal neemt stokje van Paay over in Hollands Got Talent
Alleskunner Chantal Janzen maakt zich deze zomer op voor een nieuw programma, Hollands Got Talent. En nee, ze gaat het niet presenteren maar jureren!

Korte voorbereidingstijd troonwisseling Belgie
Koning Albert van Belgie is nog maar 2,5 week in functie, en dan neemt Filip het van hem over. Bij onze zuiderburen is de voorbereidingstijd dus nog korter dan ie bij ons was, dus je begrijpt: de Belgen zijn heel druk aan het werk gegaan.

Repetities theatervoorstelling The Normal Heart gestart
The Normal Heart, een aangrijpende theatervoorstelling over de opkomst van aids in de jaren 80' in New York, is deze zomer te zien in het DeLaMar. Met de premiere in zicht, repeteert de cast op volle toeren.

Monaco's Charlotte Casiraghi zwanger?
Terwijl heel Monaco reikhalzend uitkijkt naar een zwangerschap van prins Albert en prinses Charlene, heeft de andere tak van de familie de vaart er lekker in. Albert's nichtje Charlotte Casiraghi zou namelijk zwanger zijn van haar vriend Gad Elmaleh.

Dochter Danny Blind slachtoffer van geweld
De dochter van Danny Blind, Zola Blind, is flink gewond geraakt nadat zij het slachtoffer was geworden van uitgaansgeweld in Bussum....

VI's Danny Vera en zijn Escha gaan trouwen
De vaste kijkers van VI en Tour du Jour, de sport-talkshows van RTL, die kennen het setje natuurlijk al: Danny Vera, van de band, en Escha Tanihatu, van de bar, zijn elke avond te bewonderen. En nu gaan ze ook nog trouwen!

Friso heeft ziekenhuis in Wellington verlaten
Prins Friso heeft het ziekenhuis in Wellington bij Londen verlaten. Zijn gezondheidstoestand is nog steeds onveranderd, maar hij zal de zomer doorbrengen op Paleis Huis ten Bosch, samen met zijn gezin, en zijn moeder, Prinses Beatrix.

Andre Rieu zit Eurovisiesongfestival Denemarken in de weg
En dan Andre Rieu, die zorgt eigenhandig voor een stunt wat betreft het Eurovisiesongfestival.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op dinsdag 9 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie