Uitzending
RTL Boulevard - 8-7-2013

8-7-2013

RTL Boulevard

1107 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Opnames Wie Ben Ik? in volle gang
De opnames van Nederlands populairste spelshow: Wie Ben Ik? zijn in volle gang. Met Wendy van Dijk als quiz-master, en Paul de Leeuw, Jandino, Richard Groenedijk e?n Gordon als vaste panelleden - dat kan niet anders dan hysterische televisie worden...

Vertrokken voor nieuw seizoen De Zomer Voorbij
Na het lekkere weer van afgelopen weekend zou je denken dat je niet naar het buitenland hoeft om de zon op te zoeken. Toch pakken Jan Smit en z'n vrienden hun koffers...

Gerard Joling vakantieliefde?
Gerard Joling was ook op Ibiza en lunchte met een zeker iemand....

Constanza Breukhoven weer voor de rechter
De dochter van Connie Breukhoven, Constanza, hangt een jarenlange celstraf boven het hoofd. Vandaag stond ze voor de rechter.

Doutzen, Sunnery en zus Rens Kroes op Sensation
Doutzen Kroes is al bijna 4 jaar ambassadeur van Dance for Life. Met haar goede doelenwerk, haar leven als topmodel en een man die internationaal werkt als DJ, lijkt er weinig tijd voor de kleine familie. Maar met een strak schema blijkt de familie Kroes toch een modelgezin.

Journalist Vincent Verweij bekijkt politiedossier Joran
Na de wereldberoemd geworden undercover tv-uitzending van Peter R. de Vries over Joran van der Sloot, bekijkt journalist en televisie-maker Vincent Verweij de zaak vanaf een andere kant...

Monique Collignon zakelijk failliet
Slechte tijden voor modeontwerpster Monique Collignon. Ze is zakelijk failliet en dat is de couturier niet in haar koude kleren gaan zitten.

Belgisch offensief tegen motorbendes
Vlak over de grens bij Maastricht is een bendeoorlog aan de gang tussen de motorclubs de Hells Angels en de Outlaws. Dat zeggen tenminste de Belgische gemeentes Maasmechelen en Lanaken. En daarom zijn de evenementen van beide clubs voor de hele zomer verboden.

X Factor winnaar Haris in de studio
Het was een veelbewogen avond met gillende meisjes aan de ene kant, huilende meisje aan de andere kant, en een strenge jury in het midden. Ruim 1,2 miljoen mensen zagen vrijdagavond hoe Haris er met de bokaal van de X Factor vandoor ging. Tijdens de felle strijd liep de temperatuur hoog op.

Yolanthe schudt met billen
Yolanthe Sneijder-Cabau heeft haar vakantie op Ibiza op passende wijze afgesloten.

Kim-Lian bevallen van kleine Benjamin
Goed nieuws voor musicalster Kim-Lian van der Meij. Ze is bevallen van een gezond jongentje.

Politie zoekt pinbende
De politie is dringend op zoek naar een pinbende en heeft zelfs hun foto's vrijgegeven, maar er is breaking nieuws.

Sonja Bakker geeft ja-woord op zonnig Ibiza
Op 12 juli staat een groot hart in de agenda van Sonja Bakker en Jan Reus: dan gaan de twee elkaar op Ibiza het ja-woord geven.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op maandag 8 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie