Uitzending
RTL Boulevard - 2-7-2013

2-7-2013

RTL Boulevard

997 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zus Gordon plaatst open brief aan Gordon
De zus van Gordon plaatste vandaag een open brief op internet...

Ruud, Pip en Marly over verhaallijn
Sinds Noud zijn Nina bedrogen heeft met Wiet, loopt de spanning in GTST steeds verder op. Met nog maar vier uitzendingen te gaan tot de grote cliffhanger, is een ding zeker: Pip Pellens, Ruud Feltkamp en Marly van der Velden spelen hun grootste rol ooit.

BN'ers kijken Heel Holland Bakt
Heel Holland Bakt is de? ontdekking van deze zomer met afgelopen donderdag maar liefst 1,3 miljoen kijkers. De zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland zorgt ook voor 'n hoop bekende bakfanaten.

Piloxing, de nieuwe sportrage in Nederland
De zon gaat biiiiijna schijnen in Nederland en dus rent iedereen weer naar de sportschool. Laat er nou net een nieuwe fintessrage zijn: piloxing! Sportschooleigenaar Rob Geurts haalt de Amerikaanse trend naar Nederland.

Setbezoek Toscaanse bruiloft
Mooi nieuws: Lieke van Lexmond stapt in het huwelijksbootje. Niet voor het eggie natuurlijk, ze is namelijk druk met de opnames van de Toscaanse Bruiloft. We boekten een retourtje Toscane, en zagen Lieke schitteren als nooit tevoren.

Mipacha schoenen
Rondtrekken door Zuid Amerika, daar bedenken dat een modebedrijf opstarten wel leuk is om vervolgens van die droom werkelijkheid te maken.

Ewout Genemans over zijn nieuwe serie Echte Penoze
Na Passie in de Polder, Fans! en Ik heb Het Nog Nooit Gedaan komt Ewout Genemans met een nieuwe format.

Parijs fashion week
De Paris Fashion Week is weer in volle gang! Van Christian Dior tot Dolce & Gabanna en van onze eigen Iris van Herpen tot aan Viktor & Rolf. Allemaal showen ze deze week vol trots hun nieuwste pareltjes op de catwalk.

BN'ers kijken Heel Holland Bakt
Heel Holland Bakt is de? ontdekking van deze zomer met afgelopen donderdag maar liefst 1,3 miljoen kijkers. De zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland zorgt ook voor 'n hoop bekende bakfanaten.

Johan Vlemmix is door naar de theaterronde van Das Supertalent
Johan Vlemmix is door naar de theaterronde van Das Supertalent.... Met een hele bijzondere act.

Caro Emerald treedt op in O2-Arena Londen
Caro Emerald gaat de laatste in binnen- en buitenland als een trein. Maar nu mag ze wel iets heeeel moois op d'r CV bij tikken.

Spray Tan is een hit
Voor wie deze zomer niet spierwit het strand wil betreden is er een uitkomst...

Het succes van Radio Tour de France
De Tour de France bestaat 100 jaar en trekt elk jaar over de hele wereld miljoen fiets-liefhebbers. Vanaf 1970 verslaat NOS Radio Tour de Frans elke tourettappe op de radio.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op dinsdag 2 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie