Uitzending
RTL Boulevard - 12-7-2013

12-7-2013

RTL Boulevard

1067 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De bruiloft van Sonja Bakker en Jan Reus!
En we hebben het! Het interview met het bruidspaar Sonja Bakker en Jan Reus op Ibiza. Ze stralen van geluk en vertellen ons over de mooie dag.

Kroatie op stelten voor De Zomer Voorbij
Op dit moment is KroatiŽ het toneel van Jan Smit en zijn vrienden. Zij zetten daar namelijk de boel op stelten voor het nieuwe seizoen van de Zomer Voorbij.

Vrouwen van Tour de France-renners
De Tour de France is weer in volle gang en ondanks de nogal moeizame aanloopperiode met alle EOP en doping perikelen, zit heel Nederland gewoon weer voor de buis. Voor het thuisfront van de renners is het natuurlijk helemaal spannend!

Glennis Grace zingt titelsong film Smoorverliefd
Glennis Grace, net weer uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland, is lekker druk deze zomer. Ze zingt de titelsong van de film Smoorverliefd, er komt een nieuw album aan, later dit jaar staat ze in de HMH, maar is er ook nog ruimte voor de liefde deze zomer. En wij vroegen haar hoe dat precies zit...

Esther Vergeer over haar carriere en Foundation
Begin dit jaar heeft rolstoeltennis-ster en zevenvoudige Paralympisch kampioene Esther Vergeer haar racket voorgoed opgeborgen. Ze heeft daarmee niet alleen een groot gat achtergelaten in de tenniswereld, maar ook in haar eigen agenda.

Rachel Kramer en Deon Leon verwachten eerste kindje
Spannende tijden voor zangeres Rachel Kramer en haar vriend Deon Leon, de twee verwachten hun eerste kindje.

Van den Hoogenband lovend over Jeugd Olympische Spelen 2013
We kennen natuurlijk allemaal de Olympische Spelen, maar dat er ook zoiets is als de Jeugd Olympische Spelen - dat is nog niet zo bekend. Toernooidirecteur Pieter van den Hoogenband wil daar nu verandering in gaan aanbrengen. 20 jaar geleden deed hij immers zelf mee en won toen Goud!

Harry Styles bezwijkt onder druk
De jongens van de boyband One Direction zijn nooit de braafste jongetjes van de klas geweest, maar veel verder dan een heleboel tatoeages en iets teveel drinken ging het niet. Maar nu lijkt tieneridool Harry Styles toch te bezwijken onder alle druk. Gisteren werd hij onwel tijdens een concert.

Vooruitblik op huwelijk Sonja Bakker
Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Sonja Bakker en haar geliefde Jan Reus geven elkaar op Ibiza het jawoord.

EK vrouwenvoetbal voor het eerst live uitgezonden!
Bij het Nederlands voetbalelftal denkt iedereen altijd meteen aan de mannen, maar we hebben ook een vrouwenteam, en dat speelt niet alleen op dit moment het EK voor vrouwen, maar het wordt ook nog eens voor het eerst live uitgezonden!

Barbie opgenomen in Spaans ziekenhuis
Barbie en Michael zijn momenteel in Spanje voor de opnames voor hun vierde reallife-soap, en dat zorgt niet alleen bijna iedere dag voor 'n hoop reuring, maar ook voor de nodige spanningen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op vrijdag 12 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie