Uitzending
RTL Boulevard - 11-7-2013

11-7-2013

RTL Boulevard

1355 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Spruitjesboer Johan nog steeds op zoek
Spruitjesboer Johan ging vorig jaar zomer samen met Boer zoekt Vrouw op zoek naar een nieuwe liefde. Helaas voor hem zonder succes. Toch is ie niet bij de pakken neer gaan zitten, de agrarier date er nog steeds op flink op los.

La Paay aan de slag voor TLC UK?
Patricia Paay hoeft na haar ontslag bij Hollands Got Talent niet bij de pakken neer te zitten.

Jan feliciteert zijn Liza vanuit Kroatie
Jan Smit en zijn Volendamse vrienden zijn afgelopen maandag naar Kroatie vertrokken voor een nieuw seizoen van De Zomer Voorbij. Klinkt als een mooie, relaxte vakantie maar voor de thuisblijvers is het minder leuk.

Babygekte in Engeland rondom Kate en William
In Engeland is de babygekte tot het kookpunt gestegen. Komende zaterdag is Kate uitgerekend, en de pers bivakkeert al weken voor 't ziekenhuis voor het eerste kiekje. Ook de economie zit dankzij 't koninklijke koppel weer in de lift.

Richard Groenendijk tegenwoordig niet van het scherm te slaan
Jarenlang zette cabaretier Richard Groenendijk geen stap buiten de theaters, maar inmiddels heeft hij ook de weg naar de tv gevonden. Door zijn optredens in Ranking the Stars en Wie Ben ik, is hij populairder dan ooit

Saudische prinses gearresteerd
De Europese royals, die hebben ook niet allemaal een even schone lei, maar een Saudische prinses heeft het nu wel heel bont gemaakt..

Edsilia Rombley gaat met zwangerschapsverlof
Aanstaande zaterdag staat Edsilia Rombley voor de laatste keer op het toneel voordat ze met zwangerschapsverlof gaat, maar eerst is ze nog in de studio!

Stoelendans met koninklijke paleizen
Nu Willem-Alexander koning is en Beatrix weer gewoon prinses, gaat er ook op de Koninklijke huizenmarkt het ťťn en ander veranderen. Prinses Beatrix verhuist over ruim een half jaar naar paleis Drakensteyn wat een soort verhuizingsdomino gaat opleveren.

Backstage bij Robbie Williams in Amsterdam Arena
Aanstaande zaterdag is de Amsterdam Arena het toneel voor de Take the Crown-tour van Robbie Williams. En dat de Britse popster gaat uitpakken - dat is een ding dat zeker is. Wij namen alvast een kijkje achter de schermen.

Begrafenis uitgesteld voor opnames Toscaanse Bruiloft
De opnames van de film de Toscaanse Bruiloft zijn nog steeds druk aan de gang. Maar er is ophef in het dorp waar ze filmen.

Aftellen geblazen voor de Belgische koning
De Belgische Koning Albert kan gaan aftellen. Nog 10 dagen en dan draagt hij het koningschap over aan zijn zoon prins Filip. Maar voor het zover is heeft Albert nog wel een aantal hobbels te nemen.

Rafael en Sabia nemen intrek in liefdesstulpje
Rafael van der Vaart en Sabia laten er geen gras over groeien en nemen binnenkort hun intrek in een luxe droomhuis voor de hele familie.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op donderdag 11 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard is een dagelijks entertainment programma bij RTL4. Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland, Daan Nieber en Marieke Elsinga brengen je elke dag het laatste nieuws op gebied van entertainment,…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  RTL Boulevard is een dagelijks entertainment programma bij RTL4. Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland, Daan Nieber en Marieke Elsinga brengen je elke dag het laatste nieuws op gebied van entertainment,…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten