Uitzending
RTL Boulevard - 15-7-2013

15-7-2013

RTL Boulevard

1137 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sonja Bakker op roze wolk na bruiloft
Sonja Bakker geniet enorm van haar prille huwelijksgeluk. De afslankgoeroe is niet van haar roze wolk te krijgen nadat ze vrijdag haar jawoord gaf aan Jan Reus.

Deze GTST-sterren hebben cliff overleefd
Goede Tijden Slechte Tijden mag dan wel met zomerstop zijn, dat betekent niet dat er niks gebeurt rondom de populaire soap. GTST gaat dankzij de app Springlevend de hele zomer door.

Mari van de Ven 25 jaar in het vak
Van Naomi Campbell, tot Wendy van Dijk en van Yolanthe Sneijder- Cabau tot Sylvie van der Vaart. Haar-en make-up stylist Mari van de Ven heeft ze de afgelopen 25 jaar allemaal een keer in zijn stoel gehad. Tijd voor een bezoekje aan de beauty guru!

Glee-acteur Cory Monteith dood gevonden
Tragisch nieuws uit Hollywood. Cory Monteith, die we allemaal beter kennen als Finn Hudson uit de populaire serie Glee, werd dit weekend dood in zijn hotelkamer aangetroffen. De acteur was slechts 31 jaar oud.

Simone de Meijere is wereldkampioen etaleren
Nederland is een nieuwe wereldkampioen rijker! Dit keer draaide het niet om toptijden of lange afstanden maar om het WK etaleren!

Platina plaat voor Gerard Joling en Jandino
Gerard Joling is op 'n zeer zonnige locatie verrast met; jawel, opnieuw een platina plaat.

Druk Fashion Weekend op de catwalk
Niet alleen Olcay Gulsen stuurde dit weekend pareltjes de catwalk op. Ook Claes Iversen, Marga Weimans en Tony Cohen showden vol trots hun nieuwste creaties. Modeliefhebbers Bastiaan van Schaik en Michou Basu blikken met ons terug!

Andr Rieu krijgt miniatuurversie
De raskomiek bracht een bezoek aan het Vrijthofconcert van Andre Rieu, en sympathiek als hij is nam ie ook nog een leuk cadeautje mee.

Hengelo-o-o verrassingshit van de zomer
Jeffrey Spalburg zou zomaar eens de zomerhit van dit jaar kunnen gaan scoren...

Olcay Gulsen trots op haar vriendinnetjes
Afgelopen weekend veranderde Amsterdam in een waar modewalhalla. Met als een van de hoogtepunten de SuperTrash Girls show van Olcay Gulsen!

Connie Breukhoven legt beslag op villa Hans
Wat is er aan de hand bij de familie Breukhoven? Vandaag kopte De Telegraaf groots dat het lijkt alsof er nu toch een scheidingsoorlog gaande is bij de familie Breukhoven...

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op maandag 15 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie