Uitzending
RTL Boulevard - 16-7-2013

16-7-2013

RTL Boulevard

1085 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Drukke tijd voor Yolanthe
Begin dit jaar verhuisde ze samen met haar voetbalman Wesley Sneijder naar Istanbul. Onlangs lanceerde ze daar haar eigen sieradenlijn en nu is ze eindelijk weer eens -bij ons- in Nederland.

Prinses Elisabeth nieuwe kroonprinses Belgie?
Nog een weekje en dan is 't alweer tijd voor de Belgische inhuldiging. Met prins Filip als nieuwe koning is er vanaf zondag ook een nieuwe kroonprinses in de picture: de 11-jarige prinses Elisabeth. De tiener wordt al behoorlijk klaargestoomd voor d'r nieuwe rol.

Myrna gooit het roer om
Myrna Goossen heeft een aantal heftige jaren achter de rug doordat de presentatrice tot twee keer toe met huidkanker te maken kreeg. De ingrepen zorgden voor een ommezwaai in haar leven.

Hond van gezin prins Haakon is bevallen
In Nederland hebben we de mediacode om de privacy van de Oranjes te beschermen, in Noorwegen zijn de royals i?ets soepeler..

Yvonne Coldeweijer weer onder de pannen
Yvonne Coldeweijer en Ben Saunders zijn sinds vorige week uit elkaar. We spraken Ben er al over, maar vandaag reageert ook Yvonne.

Vrijdag traditionele fotosessie koninklijke familie
Aanstaande vrijdag gaat voor onze koninklijke familie ook eindelijk de vakantie van start. En traditiegetrouw beginnen zij de zomer met een fotosessie voor alle pers met het hele gezin. En dat levert altijd geweldige plaatjes op.

Getuigenverklaring Katherine Jackson uitgelekt
We zitten inmiddels al weer in week twaalf van de rechtszaak tussen de familie Jackson en AEG Live en de onthullingen blijven maar komen. Na de getuigenissen van Paris en Prince, is nu ook de verklaring van moeder Katherine uitgelekt.

Ferry Doedens neemt clip op
De acteurs van Goede Tijden Slecht Tijden mogen dan wel op vakantie zijn, Ferry Doedens zit absoluut niet stil.

Engeland wacht nog steeds op baby
Met de temperatuur stijgt ook de spanning in Engeland tot ongekende hoogtes. Kate zou namelijk afgelopen weekend uitgerekend zijn, maar bij het ziekenhuis is taal noch teken van de hertogin vernomen.

Sieneke: Vierdaagse ontzettend zwaar
Op dit moment barst Nijmegen uit haar voegen. Daar is vandaag de 97ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan.

Sylvie zet Guillaume aan de kant
Sylvie van der Vaart en haar nieuwe vlam Guillaume... ze zijn uit elkaar!!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op dinsdag 16 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie