Uitzending
RTL Boulevard - 3-9-2019

3-9-2019

RTL Boulevard

390 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Huisvriendin Caroline pakt haar spullen uit Chateau Meiland
De zomerse vrolijkheid bij Chateau Meiland is momenteel ver te zoeken. Huisvriendin Caroline is doodziek van heimwee n van het gekibbel met Martien. Ze is weg uit het kasteel en terug in Nederland.

Vriendinnetjes steunen Nederlandse voetballers tijdens gala
Matthijs de Ligt werd de beste voetballer van het jaar 2019, Frenkie de Jong Talent van het Jaar en ook Robin van Persie en Arjan Robben werden tijdens het gala in het zonnetje gezet. Maar Fatima ging natuurlijk vooral langs om eindelijk al die sporters EN hun vriendinnen en vrouwen te spreken.

Justin Bieber noemt zichzelf meest gehate tieneridool ooit
Justin Bieber zit op de biechtstoel en heeft spijt van heel veel foute keuzes in z'n leven. Op z'n Instagram schrijft ie dat z'n leven als meest gehate tieneridool ter wereld hem aanspoorde te kiezen voor zware drugs.

Prins Harry met lijnsvlucht: 'Ik draag mijn steentje bij'
Prins Harry bracht vandaag een zeer kort bezoek aan onze hoofdstad. Hij arriveerde al vroeg om een nieuw duurzaamheidsproject te lanceren. En dat terwijl hij zelf helemaal niet zo'n duurzame zomer achter de rug heeft...

Het zit erop voor Merel Westrik bij RTL Nieuws
Het is n van de meest spraakmakende transfers van het voorjaar: Merel Westrik verruilt het RTL Nieuws voor NET5. Vandaag is het zo ver, na onze uitzending presenteert ze haar allerlaatste nieuwsuitzending.

Platenmaatschappij adviseerde Dotan in de kast te blijven
Dotan is gister te zien in Waar is de Mol waar hij in het bijzijn van zijn vader en Johnny uit de kast komt. Hoewel de zanger al van jongs af aan weet dat hij op mannen valt is hij daar nu pas eerlijk over. Naar eigen zeggen verzweeg de zanger zijn geaardheid op aanraden van zijn platenlabel.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 3 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie